Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jednak ludzie na kafe to nigdy się nie zmienią, zwykły temat potrafią zgnoić

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem autorką, ale śledziłam temat chodakowska kilka pytań, bo sama zaczęłam ćwiczyć, chodziłam na basen. Teraz niestety nie mogę i pomyślałam o ćwiczeniach. Czytam temat a tam zupełne dno. Nawet w temacie gdzie nie ma mozliwości do popisu kafe daje radę.

Gość gość
Akurat tamtego tematu nie czytałam, ale masz rację. Tu jest ciągła walka karmiących piersią z karmiącymi mm, kobiet popierających sn i wolących cc, bezdzietnych i dzieciatych, ciężarnych z nie ciężarnymi, młodych z dojrzałymi, mam Alanów z mamami Szymonów, teściowych z synowymi, rudych z blondynkami, wysokich z niskimi, szczupłych z grubymi... Często walka tworzy się tak, gdzie nawet temat nie ma nic do rzeczy... Ciężko czasami czytać i dowiedzieć się cokolwiek, bo kupę czasu czyta się bluzgi a właściwym informacji jest może 10% tekstu, jak ktoś normalny próbuje się przebić przez to bagno. Już o poziomie stylistyczno-interpunkcyjno-ortograficznym nie powiem.

Gość gość
Przepraszam.ja gnoje tylko kobiety,które 3 minuty po sexie pytają czy to ciąża

Gość gość
ale jak niby można zgnoić temat o ćwiczeniach z Chodakowską? Ćwiczenia to ćwiczenia co w tym dziwnego że ktoś ćwiczy. Ja tam wole inne zestawy ale raz na ruski rok z Chodakowską też poćwiczę. Kurde no ćwiczenia to ćwiczenia co tam jest do plucia? Autorko zaskoczyłaś mnie aż muszę wejść na tamten temat.

Gość gość
Kto to Chodakowska?

Gość gość
Jak urodzisz i przytyjesz to się dowiesz :)