Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki z tych 3 facetów najlepszy?

Polecane posty

Gość gość

Więc mam obecnie 3 adoratorów: 1) jego zalety to takie, ze sie świetnie dogadujemy, no zawsze mamy o czym rozmawiać i nie nudzimy sie ze sobą, średnio przystojny, ale i nie brzydal. Inteligentny dosc, po 2 kierunkach studiów, ale średnio zarabia , jego wady to, ze jest maminsynkiem i miewa swoje humorki 2) Facet inteligentny, przystojny ( jak dla mnie) , sporo starszy o 18 lat, ale to dla mnie zaleta, ma swoje pasje i sprawia wrażenie naprawdę odpowiedzialnego i mądrego, jest swietny w łożku, i na dobrym stanowisku, jego wady są dość istotne, jest obeznie w separacji i ma dzieci 3) Facet po 40-stce, stary kawaler, ale przystojny i na stanowisku, ma poczucie humoru itd, ale jego wady są takie, ze chce spedzic cale zycie na wsi, a ja bym tego chciala, a on juz tam sie wybudował, poza tym za bardzo wiele do niego nie czuje i w lozku byl kiepski.. Pytam serio :P ktory wg was odpada, a ktory moglby byc? Jakbyscie juz musialy jednego wybrac

Gość gość
Aha i wszyscy ci faceci sa ode mnie starsi ( ja gustuje w starszych) najmniejsza roznica wieku jest z tym pierwszym, ja mam 26 lat

Gość gość
up

Gość gość
ja bym brała tego numer 1, wydaje się być spoko, tylko ten maminsynek :O no skoro numer 3 słaby w łózku i chce mieszkac na wsi, a Ty nie chcesz to chyba od razu można go skreslic drugiego bym raczej nie brala, jak zostawil zone i dzieci to [potem zrobi to znowu

Gość gość
Z tym w separacji chociaz jest taki madry i odpowiedzialny itd to sie srednio dogaduje, nie mamy tylu wspolnych tematow... Z pierwszym chyba najlepiej, ale jak pisałam ma swoje wady i najmniej zarabia z tych trzech ( choc biedakiem tez nie jest stac go na samomochód czy postawienie mi kina od czasu do czasu, albo na wakacje, czy prezent itd) , a trzeci niby przystojny, niby na dobrym stanowisku, ale nie chcialabym z nim mieszkac cale zycie tam gdzie on sie wybudował , a on tak chyba zamierza

Gość gość
To co wy piszecie nie ma NIC wspólnego z uczuciami - współczuje ci kalkulującego podejścia do związków.

Gość gość
oj dziewczyno, olej kasę, ja miałam faceta z mega zarobkami, miałam przy nim wszystko i nie musiałam pracować, ale nie bylam szczesliwa, czułam się jak jego laleczka a nie partner, potem poznałam o wiele biedniejszego ode mnie i balam się z początku bardzo...ale zaryzykowałam, wzielam bezrobotnego chłopaka, bo się zakochałam i nie żałuję, wolę biedę i miłość niż bogactwo i pustkę

Gość
Brałabym pierwszego-tak na zimno, ale to głupi temat.:P Bo chyba nie kochasz żadnego...nie powinno sie tak kalkulować...Sama pomyśl do którego coś naprawdę czujesz.;)

Gość
drugi odpada jak dla mnie bo ma dzieci i żonę, a trzeciego z tego co piszesz nie darzysz żadnymi głębszymi uczuciami wiec to bezsensu-chociaż jak przeczytałam jeszcze raz to tak naprawdę na zadnym ci nie zależny. odpuściłabym i nie marnowałabym swojego czasu-kiedy naprawdę sie zakochasz nie będziesz miała dylematów.;) Chociaż są i kobiety dla których to aż tak bardzo sie nie liczy...