Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelxx

Jak zejść z czarnego koloru włosów do blondu?

Polecane posty

Gość karmelxx

Mianowicie,prawie dwa miesiące temu farbowałam włosy szamponem koloryzującym na czarno,którego efekt miał utrzymywać sie do miesiąca lub półtora miesiaca. włosy zaczęły płowieć i pojawiły sie delikatne odrosty. pragnę sciagnac juz ten kolor z włosów,gdyż ubieram sie cała na czarno i po prostu wszystko mi sie zlewa,a po drugie chce odmiany, chce BLONDU. czytałam na temat wielu sposobów ale większość opiera sie na tym ze dziewczyny przez kilka lat farbowały włosy farba trwała na czarno i zachciało im sie blondu,nie mam pojęcia czy to jesteś jakaś różnica,dlatego dodaje ten temat. jedna dziewczyna napisała ze użyła rozjaśniacza o 5-6 tonów jaśniejszego i płukanki by zniwelować żółty odcień i wszystko było okej. powiedzcie,może któraś próbowała tego szybkiego sposobu? zależy mi na czasie,ale nie chce chodzić z rudym,pomarańczowym albo żółtym na włosach...

Gość gość
Hej, dobrym sposobem jest dodanie niewielkiej ilości rozjaśniacza np. do szamponu. kolor bardzo szybko zejdzie i włosy nie będą zniszczone. Ja tak rozjaśniłam włosy z czarnego da brązu. płukanka też ok jak kurczakowy kolor się pojawi :)