Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość getthelondonlook

facet nie chce zostawać na noc,boi sie co powie jego mama

Polecane posty

Gość gość
Jakbym cofnęła się w czasie i czytała o sobie. Też spotykałam się ze starszym chłopakiem, właśnie jakieś 27-28 lat. Rodzice chyba wierzyli w czystość przedmałżeńską i postawili sobie zadanie pilnować cnoty syna, a syn postanowił dać się pilnować. Jak przypadkiem zasnęliśmy oglądając jakiś beznadziejny film i przebudziliśmy się nad ranem, to spanikowany szybko zamówił mi taksówkę i wyprowadził dyskretnie przez... garaż. Właśnie wtedy widziałam go ostatni raz:)

Gość gość
Dla odmiany mój mąż (teściowa więcej czasu spędza w kościele niż w domu) nie miał nigdy takich problemów. Jak się chce to można.

Gość no nie mogę heheheh
gość dziś Ale się uśmiałam.. :D Poprawiłaś mi humor, dzięki. :D Autorko - to jest chore. Facet w tym wieku mieszkający z rodzicami to już porażka, a odwalający do tego takie numery i bojący się wlasnego cienia, "bo mamusia", to już w ogóle... Też uważam, że powinnaś dać sobie z nim spokój. Popaprany człowiek.

Gość gość
Nie. Czułam się niesamowicie upokorzona, a z natury jestem dumna, honorowa, uparta i mam zapędy narcystyczne. To ja zawsze wymagałam, taka królewna z bloku z wielkiej płyty:) Teraz się mogę z tego pośmiać. Poza tym spotkałam swojego męża, wspaniałego faceta, który mając mamę prawdziwą moherową katoliczkę nigdy nie miał z tym problemów.

Gość gość
I mój mąż był młodszy, bo w dniu ślubu miał 26-27 lat. Czyli wracał nad ranem do domu w wieku 25 lat. Pewnie moja teściowa suszyła mu głowę, ale ja o tym nawet nic nie wiem. W wieku 28 lat został akurat ojcem. Jego mama ma na niego jakiś wpływ, bo to przecież matka, ale to zawsze ja jestem najważniejsza. A nawet nie wiesz, jakie to jest ważne w późniejszym życiu. Nie zniesiesz dominacji teściowej, więc lepiej ustal to do razu i ustaw go do pionu.

Gość gość
A ja z innej beczki, skoro on mieszka na gospodarstwie, to zdajesz sobie sprawę, że w razie ewentualnego ślubu ty będziesz musiała się tam wprowadzić i mieszkać z teściową, bo on z gospodarki nie zrezygnuje?

no ja to rozumiem ,że ew.ślub ,znaczy zamieszkanie u niegoo i z TEŚCIOWĄ , ale to już będzie inaczej ,raczej wtedy będzie ze mną spał a nie w osobnych pokojach :P

Gość gość
Gościu widać ma jakieś normalne dobre wychowanie. Sądzę że tu chodzi głównie o to że Twój facet uważa że to trochę nie wypada tak zostawać u Ciebie na noc chociażby ze względu na Twoich rodziców (może i nie zdradzają że im to nie pasuje ale mogą mieć jakieś ale). Nie miej pretensji do swojego faceta bo jest poprostu jest dobrze wychowany a jeśli z tego powodu myślisz o zerwaniu z nim to z Tobą jest chyba coś nie tak...

Gość gość
Dobre wychowanie to zupełnie co innego i dotyczy traktowania kobiety jak damy, a nie bania się o opinię swojej matki. Dziewczyna jest młodziutka, ale on ma 28 lat i ostatnią rzeczą jaką powinien się kierować w kwestii nocy u dziewczyny jest zdanie jego matki. To zdecydowanie większy problem. Zdaje sobie sprawę, że takie noclegi dla rodziców, ludzie nieco inaczej wychowywanych, starszych, mogą wzbudzać poważne wątpliwości kłócić się z ich zasadami albo bardziej kwestią "a co ludzie powiedzą". Moja mama miała tak samo. A tak naprawdę, żeby się przelecieć wcale nie potrzeba całej nocy i noclegów. Nie chodzi tutaj o żadną cnotę, a tę staroświecką modłę i dbanie o opinię wśród sąsiadów i innej gawiedzi. Mniejsza o to. Tylko każdy robi porządek na swoim podwórku. Rodzice dziewczyny nie mają z tym problemu, więc ona nie musi wyjaśniać tego chłopakowi ani ustalać czegokolwiek. Facet ma problem w swojej relacji z matką i to dziewczyna chce coś z tym zrobić, a nie on. Tutaj jest problem. Bo to on powinien tę kwestię rozwiązać i to jemu powinno zależeć na tym, żeby tę sprawę wyjaśnić. I to on powinien wybrać i zadecydować. Trzeba tez pamiętać, ze to facet, który ma zostać ze swoją matką. To już kompletna tragedia. Bo to typ, co nie nocuje nawet u dziewczyny, bo mu mamusia nie pozwala, a co dopiero wspólne mieszkanie. Dla mnie związek z kimś takim to kopanie sobie grobu za życia. Poważnie. Nigdy bym się w coś takiego nie pchała. Maminsynek, który jeszcze ma zamiar mieszkać sam, bez matki, to jest problem, a co dopiero maminsynek z dożywotnią mamusią z boku.

już mu to wykrzyczałam ostatnio ,to spędził ze mną noc w walentynki , chociaż najpierw powiedział mamie,że zostaje u mnie ,to ona 'po co ' .. a on : 'no wiesz walentynki są,trzeba to opić' xD tylko pewnie jak wrócił na drugi dzień to miał gadane i pewnie wkręcił że spał w osobnym pokoju . Jak mnie to wkurza .

Gość gość
Wiesz, nie chodzi o to, by zawłaszczyć sobie chłopaka tylko dla siebie i niech on zrywa kontakty z rodziną. Nie od niego życie się zaczyna, ma rodziców, a to część jego i należy im się szacunek. Natomiast zakochany chłopak raczej nie powinien mieć problemów z wyborem dziewczyny i nocy z nią, zwłaszcza w wieku 28 lat. To może być dobry chłopak, ale możesz mieć problem z hierarchią osób w jego życiu. Nawet jeśli będziesz dla niego ważna, ale nie będzie potrafił postawić się matce to nic z tego. Osiwiejesz szybciej niż teściowa.

Gość gość
getthelondonlook dziś moi rodzice nie mają nic przeciwko , wręcz przeciwnie są źli kiedy on mnie zostawia samą w nocy . xxx aż tak bardzo chcą się ciebie pozbyć z domu i wetknąć cię pierwszemu lepszemu któremu tylko fiut przy tobie stanął?

Gość gość
A skąd Ty to wiesz? Może denerwuje ich nocne łażenie po domu?

Gość gość
Rozumiałabym w pełni matkę takiej młodej dziewczyny w wieku 20 lat i jej pilnowanie córki i wyganianie niedoszłego zięcia. Jeszcze bym zrozumiała, że matka młodego chłopaka ma obawy. Ba, nawet bym zrozumiała, że matka takiego starego konia może mieć już dość sprowadzania dziewuch na noc i postanowi: "Basta. Wyprowadzaj się, to sobie będziesz przyprowadzał, jak chcę spokojnie spać w swoim domu. " Ale pilnować takiego byka, żeby nie nocował u dziewczyny? To chyba jakiś żart. I on jeszcze się temu poddaje.

Gość gość
Heh to jest śmieszne . 28 lat i boi się mamy, to nie provo? ??

Gość gość
a dziwisz się głupia szmato, że chłopak nie chce zostawać skoro twoi rodzice są za ścianą??? może nie chce żeby słyszeli jak stęka kiedy się spuszcza, albo nie chce się z nimi spotkać w nocy w drodze do łazienki jak idzie opłukać fiuta - to takie dziwne, że niektórzy potrzebują intymności???

Gość gość
żałosna osobo wyżej przecież jest napisane że tu wcale nie chodzi o seks

Gość gość
a może i chodzi a facet tylko udaje, że musi wrócić bo mama kazała żeby nie robić dziewczynie przykrości

Gość gość
Matka chłopaka boi sie bo nie wie czy nie dasz innemu a jego wrobisz na tatusia.Dzisiaj to norma czytajac fora kobiece.Nie dziwie sie matce.