Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnakk

Do kiedy formują się piersi?

Polecane posty

Gość smutnakk

Od 5 lat nie rosną mi piersi. Mam 18 lat. Cały czas mam stożki, sutki płaskie, a brodawki wielkie i wypukłe (jakby zaraz miały wyrwać się z piersi). Wygląda to bardzo brzydko, chciałabym mieć normalne piersi. Czy jeszcze się zmienią? Dojrzeją?

Gość gość
mi troche urosły jak miałam 13 lat, jak miałam 14 to przestały, miałam 65A, potem jak miałam 18 lat zaczeły rosnąć ponownie, i mam już 65E, teraz mam 20lat i jak wcześniej było stożkowate tak teraz bardziej się zaokrąglają kobieca pierś zmienia się kształtem przez całe życie ale ostateczny kształt osiagaja w wieku 21/22 lat a u niektórych w wieku 20lat

Gość
własnie u mnie tak było-chyba przez hormony ze trochę urosły już po 18-stce.:P Teraz raczej nie rosną. :D:P Mam 20 lat.;)

Gość smutnakk
Dziękuję za odpowiedzi, poczekam jeszcze te dwa lata. Mam nadzieję, że zmienią mi się piersi, sam rozmiar jest dla mnie ok, tylko te brodawki i brak sutków jest dla mnie wstydliwy. :-(

Gość gość
ja mam płaskie sutki ale sie tym nie przejmuje, wazne ze wychodza gdy chłopak je pieści :P Aa tak to jak wspominalam biust sie zaookraglil ;) był jak 2 trójkąty a teraz jest jak 2 pomarańcze ;)

Gość gość
Św Przemysław: Gdybyś miał dziewczynę, którą byś pokochał, ale miałaby inne od wszystkich piersi to byś z nią zerwał? Naprawdę? Tylko piersi się liczą, co z miłością?

Gość gość
iersi formuja se cale zycie, najpierw sa takie wlasnie jak opisujesz niewygledne, pozniesz jak karmisz dziecko sa duze , a na koncu sa obwisle,

Gość gość
Utyjesz to sie powieksza, schudniesz to zmniejsza....do konca zycia beda sie zmieniac

Gość gość
piersi rosną do 20 roku życia

Gość gość
tylko masarz skarbie ci pomoze,masuje gratis . Dasz cyc pod moje lapki a 10 deko na tydzien im przybedzie;-)