Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy najlepiej będzie jak odejdę?

Polecane posty

Gość gość

Mój facet jest często nie miły, czasami zdarzy mu się ze jest.naprawdę słodki i oboje spędzamy mile czas, ale większość to ciągle mi.dogaduje ze jest mi przykro. I potem też nie mam ochoty być miła. Gdy chce z nim wieczorem popisać to nie podtrzymuje rozmowy. Odnoszę wrażenie ze mogłabym wogole nie pisać. Nie mogę z nim.sobie popisać słodkich sms z.buziaczkami gdzie pisalibysmy sobie tęsknię, jestem najważniejsza etc. Odpisze mi zawsze jednym słowem albo nic.co poruszy mi.serce. Raz na miesiąc zdarzy się mu.napisać mi."dobranoc.kochanie"Jesteśmy 5 miesięcy i naprawdę potrzebuje więcej słodyczy. Ostatnio powiedział mi ze mam się zamknąć bo zaraz skończy ten związek i ze nie będzie miał tydzień dla.mnie.czasu i wyszłam i ja mu to wybaczylam po jednym przepraszam, a on do mnie dziś ze ciężko ze mną żyć ze nie.jestem wgl ugodowa. Gdy powiedziałam mu ze on będzie wredny a.ja mam się mozr jeszcze do niego.uśmiechać to się.śmiał.i przytaknal. Powiedziałam mu też czy nie zauważył ze jak jest miły to oboje spędzamy fajnie czas i się.nie.klocimy, to.on ze.nie może.być.taki cały czas i ze.ja podobno.wiedziałam co biorę, jak bym wiedziała że.tak.będzie nie wchkdzilabym.w.to. Najgorsze ze szczera.rozmowa naprawdę nie.pomoże, a.kocham go ale nie.jestem szczęśliwa brak mi takiej czułości, poczucia ze ktoś mnie kocha, że.nikomu nie odda, że nie da mi.odejść a nie straszy mnie zerwaniem, on nawet nigdy mnie nie pochwali.. Wręcz przeciwnie wjeżdża na moje.kompleksy.bo uważa że jestem za pewna siebie i musi ściągnąć mnie na.ziemie. Mam 19 lat.on 25. I jest naprawdę naprawdę ubogi, przez alimenty, wiec nigdzie.nie.jest w stanie.mnie zabrać a jednocześnie nie wyjdzie ze mną.na.imprezę, najlepiej.żebyśmy siedzieli w domu oglądali telewizję, miziali się lub robili to co on lubi. Jak mogę naprawić ten związek.jakoś.wpłynąć na niego czy najlepiej będzie jak.odejdę?

Gość gość
Dziewczyno! czy ty masz rozum? Z kim ty chcesz się wiązać? No nie wierze, że to prawda... to chyba prowo...

Gość gość
chyba koleś ma za wysokie mniemanie o sobie, dziewczyno daj sobie spokoj, w związku masz się czuć swobodnie, bezpiecznie i czuc się kochana. nie zasługujesz na to, by tak się do Ciebie odnosił. powodzenia kochana! :*

Gość gość
chcesz tu coś naprawić? on nigdy się nie zmieni a ty będziesz płakac, wiec uciekaj dopóki nie jest za pózno...

Gość gość
Strasznie żałuję że się przywiązalam do takiego kogoś.:(

jestem za! bierz nogi za pas, bo z nim bedzie stracony czas ;)

Gość gość
Dziś moja.siostra 12 lat.wróciła z zająć.akrobatyki i chwalila.się mu co umie, a.on.zamiast dopingować młoda.dziewczynkę to.mówil jej ze.robi to lepiej żałosne