Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciezkomi

Zostawił mnie...

Polecane posty

Szkoda ze nie mogę odpowiedzieć Ci na to pytanie... Ja pozbierałam się po wcześniejszej zdradzie w innym zwiazku i kiedy facet wodził mnie za nos zapraszał na wesela chociaz juz nie bylismy razem dawał nadzieje ze moze jednak a nagle znalazł się z moją kolezanka do ktorej wspolnie jezdzilismy i są razem do dziś. Cóż takie życie, teraz znowu zostałam oszukana ale nie dam sobą mu pomiatać chociaż boli i ściska zeby jeszcze z nim rozmawiac utrzymywać ten kontakt to wiem jak to mnie zniszczy i zrobię z siebie tylko kretynkę, też tego nie rób miej szacunek do samej siebie, on wybrał inną, musisz spojrzeć prawdzie w oczy... Na pewno czeka Cie jeszcze wielka miłość, tylko teraz świat sie wali na głowę..

Gość gość pierwszy doradca
Hej autorko :) spalas cos wogole???

Gość gość
Hej hej, spałam z jakąś godzinę tak mysle bo więcej się nie dało, teraz znowu czuje ze noc będzie nieprzespana bo weekend i myślę czy on siedzi w domu i się nakręcam..

Gość gość
Pisze jako gość bo w telefonie nie chce mi się juz logować :) byłam w kinie żeby zabić trochę czasu ale i tak ciągle myślałam a teraz jest najgorzej takie noce

Gość gość
Hej hej, spałam z jakąś godzinę tak mysle bo więcej się nie dało, teraz znowu czuje ze noc będzie nieprzespana bo weekend i myślę czy on siedzi w domu i się nakręcam..

Wiem,wieczory sa takie smutne samemu jak nie ma sie do kogo odezwac i czujesz sie sam jak palec :( najlepiej cos sobie zaplanowac...jakas duza zmiane w zyciu ktora mozesz zrealizowac i skupic sie na jej realizowaniu.Cokolwiek by to nie mialo byc ;) Ja tak robie.I dodatkowo bym sie poczul szczesliwy dzieki tej zmianie :) zastanow sie nad tym ;) a na czym ciekawym bylas w kinie???

Autorko juz jestem :)