Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciezkomi

Zostawił mnie...

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem o co chodzi powiem ci jako facet.Ale mysle ze chcial dopiec swojej bylej i wykorzystal ciebie :( chamskie z jego strony bo sam potepiam takie sprawy jak zabawa uczuciami drugiej osoby.Najlepiej bedzie jak zapomnisz o nim.Bylas dla niego tylko rzecza,czyms dzieki czemu sie odgryzl na bylej bo jak mowisz chciala wrocic do niego podczas tej przerwy.Olal ja...zemscil sie...wygral...ale niestety twoim kosztem.Przykro mi :( mam nadzieje ze ci szybko przejdzie.Trzymaj sie cieplutko ;)

Gość gość
Zrobil tak bo chcial to zatuszowac ze cie wykorzystal.Dlatego wrocil.Niby chcial to zrobic z klasa...zemscic sie...ale to widac jak na dloni ze jest prosty i tepy.Jednak na tyle cwany by zamydlic ci oczy.Naprawde,nie ma sensu.Miej swoj honor.Gdyby nawet teraz chcial wrocic to znaczy ze nie ma szacunku,bawi sie toba bo ot znalazl durna sikse ktora leci na niego.Niestety tak moze myslec.Wiec jakby sie przypadkiem odezwal,napisal smsa to nie odpisuj...zadzwonil,nie odbieraj...olej go bo on olal ciebie a w dodatku wykorzystal jak dla mnie niewinna osobe.W nastepnym poscie zapodam ci kawalek na pocieszenie i mam nadzieje ze wyciagniesz z niego jak najwiecej dobra ;)

Gość gość
Nie ma co się zastanawiać, nie kochał, odszedł i tyle... wszelkie próby zrozumienia, tłumaczenia, zastanawiania się nie mają najmniejszego sensu, bo w niczym nie pomogą. Trzeba zapomnieć i żyć dalej.

Gość gość
Pewnie ze tak ;) mlodziutka jeszcze jestes i nie pakuj sie wiecej w zadne zwiazki bez odpowiedniego zweryfikowania o co chodzi :) a piosenka tak dla spokojnego i milego snu ;) ja zawsze wiem co dobre :)))i nie przejmuj sie tym burakiem!!! ;)

Pewnie, nie dam się więcej mu omotać. To dla mnie nauczka na przyszłość... Myślę że z czasem wszystko wróci do normy i będę dziękować jeszcze że przy nim nie zostałam. Otworzyłeś mi bardziej oczy na to wszystko. Akurat się przyda bo noc dzisiaj jakaś bezsenna u mnie. Ale za to Tobie życzę miłych snów i jeszcze raz dziękuję za pomoc :)

Gość gość
Ale ja sie jeszcze niewybieram spac takze jak masz ochote mozemy pogadac sobie tutaj ;)

Gość gość
I cieszy mnie fakt ze pomoglem ci przyjac to do swiadomosci i ze nie jeczysz...a moze jednak,a moze tak,a moze siak...blablabla...juz cie lubie :)

A skoro chcesz mi potowarzyszyć to bardzo się ciesze ;) tak swoją drogą to nie spodziewałam się że faceci odwiedzają takie czy podobne strony i pomagają takim zrozpaczonym kobietom jak ja :)

Gość gość
A zaraz zapodam ci inny kawalek...naprawde cudo jak dla mnie.Ciekawi mnie co o nim pomyslisz ;)

nawet nie mam zamiaru siedzieć kolejny dzień i myśleć o tym buraku jak go nazwałeś :) skoro nie docenił tego jak się starałam i pod byle pretekstem odszedł, mogę tylko powiedzieć że to jego strata... widocznie miał tylko w tym swój interes nic więcej a ja dałam się nabrać, no cóż, przynajmniej więcej tego nie zrobię :)

Gość gość
Faceci tez potrafia rozpaczac :p jestem tego przykladem...ale nie pytaj mnie o moja historie..poprostu wywalilem sie na to i nie chce znow sie pograzac ;) juz nie...zyje do przodu choc moja sytuacja jest o wiele bardziej skomplikowana.Czesto potrzebuje porozmawiac sobie z kims...tak poprostu a o tej godzinie to jest ciezkie :( ciesze sie ze przez chwile bede mogl z toba sobue pogadac ;) no ale ten kawalek...co o nim myślisz???

Gość gość
I wlasnie tak trzymaj dziewczyno!!!nie ma co sie uzalac a jeszcze poslalbym mu odpowiednia wiazanke na twoim miejscu za to jak cie potraktowal...wykorzystal..co za pajac...ale pamietsj,on nigdy nie bedzie szczesliwy a ty mozesz byc wiec o co kaman ;)

Szkoda że nie chcesz chociaż trochę o tym opowiedzieć.. Może byłoby lżej? ale faktycznie czasami lepiej jest nie rozstrząsać ciągle czegoś. Hmm akurat te piosenki są dość popularne więc chyba dla większości ludzi się podobają. Jak tak posłuchałam to w tej piosence jest coś takiego że potrafi przywołać wspomnienia, jakby tak chciało się wrócić do czegoś co było wcześniej choćby na chwilę, ja to tak odbieram jak leci , zresztą sam tekst coś o tym napomina ;) nadal podtrzymuje to że masz dobry gust takze chyba jest ok :)

miałam zamiar, ale w sumie juz teraz nie warto bo i tak wiązanką nic nie zmienię , nie zrobię z niego kogoś lepszego przez to ;) daruję sobie po prostu, niech sobie żyje :)

Gość gość
No jest :) mowilem ci ;) sorki za przywolanie wspomnien :/ ale moze cos nowszego ;) posluchaj tego ;)

Gość gość
I bardzo dobrze!!!wiesz,czasem emocje biora gore nad wszystkim...widze ze masz klase ;) tak trzymaj ;)

A to ostatnio męczyłam dosyć często , nawet w aucie puszczam sobie, także taka pozytywna i tekst mi pasuje, pomaga na pewno :)

Gość gość
No i podoba mi sie twoje podejscie do rzeczy kobieto :) tymczasem czy chcesz abym zapodal kawalek naprawde w moim stylu??? ;)

Gość gość
Dlaczego czrujesz jak I tak sie meczysz pewne sytuacje wymagaja czasu min pol roku

Gość gość
Takie życie.. ale jak byliście razem miesiąc i się znudzil to nie masz czego żałować. Jeszcze zateskni za Tobą.

Po prostu zdaje sobie pomału sprawę z tego że to była jedna wielka ściema. Oczywiście, ciekawa jestem co to takiego :)

Gość gość
Napewno zateskni nie za nia ale za seksem