Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

własnie po macierzyńskim poszlam do pracy a tu niespodzianka

Polecane posty

Gość gość

szefowa działu wyleciał z hukiem bo narobiła przekretów . Ogólnie nie lubiałm jej bo była wredna a na dodatek to wysługiwąła sie nami a ona na fb i innych poratalach siedział i nic nie robiła . A szef zaproponował mnie tą posade bo najdłuzej pracuje i nie ma żadnych zastzrezen . Mało tego wczoraj dostałam umowe i zonk . Pensja taka sama jak poprzedniczki : 7 250 zł brutto oczywiscie kopara mi opadła . A dotychczas za jej i moja robote dostawałam 2900 brutto . Gdybym nie wróciła po macizrynskim nadal siedziałbym tak nisko .

Gość gość
Super! Dobrze wiedzieć, że jest jeszcze sprawiedliwość na tym świecie :D Powodzenia na nowym stanowisku!

Gość gość
O ! Super!!! Lubie takie pozytywne historie :) Ciesz sie i staraj dalej

Gość gość
bujda na resorach

Gość gość
bujda to chyba ty masz naimie :)

Gość gość
no to nic tylko się cieszyć. kłamstwo ma krótkie nogi. u mnie w firmie też był taki przypadek że gościu narobil przekrętów i go wywalili niestety na jego miejsce przyszła strasznie wredna babka tak że j7z nie wiem co lepsze :p

Gość gość
No ja chyba bardzo wredna nie jestem i obym sie nie zmieniła :P

Gość gość
Tylko nie bierz za wielu zwolnien na dziecko bo szkoda stracic taka fajna prace. Niech tata wezmie jesli mniej zarabia.

Gość gość
No tak z tym dzieckiem a nawet dziecmi bo mam ich dwoje teraz . Oby nie chorowały , ale w poblizu mam mame i teciowa które same sie oferowały pomoca . A teraz uciekam do pracy , miłego dnia . Moze to bzrmi dziwnie ale naprawde bardzo sie ciesze z awansu

Gość gość
Fajna pensja, sama chciałabym tyle zarabiać ;) ech, pewnie nigdy się nie uda w moim zawodzie.

Gość gość
Gratulacje i powodzenia:-)

Gość gość
Wrocilas do pracy i nie karnisze piersią ? A dziecko to co? Nie powinnaś być matką, jesteś złem wcielonym !

Gość gość
wszystko fajnie, gratulacje, ale w sumie po co chwalić się tym na kafe? gdzie wiele osób marzy by mieć choć połowę z tego. Może po to by innym zrobiło się przykro że są biedne przy tobie.

Gość gość
Do 10,45 jak to? Przecież 99% kafererianek chwali się w postach ze maja po 10000 tys miesięcznie i stać je żeby siedzieć do 60 w domu i karmić cycem całe życie :)

Gość gość
na pewno po to by się jeszcze bardziej dowartościować...bo o takich rzeczach sie nie pisze na anonimowym forum, tylko się rozgłasza po znajomych i rodzinie. Co ci da radość nienznaych ci ludzi z neta? Myślę że to było po to zrobione by się chwalić i podbudowywać w dalszym ciągu a innych niech kicha pali z zazdrości. typowo polskie zajechać pod sypiący się blok merolem za 500 000 PLN by inni widzieli że tobie sie wiedzie

Gość gość
10:47 wyobraź sobie że większość z nich kłamie. Żeby poczuć się lepiej i nie czuć się przegraną. Ja zarabiam na rękę 1600 zł i czuję się np. przegrana. Mam studia wyższe. I to nie z socjologii jakiejś czy innej łatwej rzeczy

Gość gość
gość dziś na pewno po to by się jeszcze bardziej dowartościować...bo o takich rzeczach sie nie pisze na anonimowym forum, tylko się rozgłasza po znajomych i rodzinie. Co ci da radość nienznaych ci ludzi z neta? Myślę że to było po to zrobione by się chwalić i podbudowywać w dalszym ciągu a innych niech kicha pali z zazdrości. typowo polskie zajechać pod sypiący się blok merolem za 500 000 PLN by inni widzieli że tobie sie wiedzie X Typowo polaczkowe myślenie. :D

Gość gość
10:49 to właśnie twoje myślenie jest polaczkowe. żeby wszystkim się chwalić. We Francji czy Anglii nie ma zwyczaju wychwalania się wszystkim że ma sie nowe auto czy prace To jest tak jakbyś przyszła do wioski gdzie ludzie z pragnienia umierają i zaczęła się chwalić że masz studnię i upijasz się litrami wody. 100 % taktu

Gość gość
oczywiście we Francji czy Anglii nikt nie ma potrzeby chwalenia się dobrą wypłatą bo tam każdy ma dobrą wypłatę w porównaniu do kraju trzeciego świata jakim jest Polska. dla ludzie z Polski 5000 brutto to cud nazarejski i powód do trąbienia na prawo i lewo. rozumiem jakby to było 20 000 brutto to jeszscze...ale tez nikt normalny się takimi rzeczami nie chwali...

Gość gość
a ja mam pensje 1200 i co mam wraca? nie chce mi sie zlobek 1000

Gość gość
10:56 też zostałabym z dzieckiem na Twoim miejscu. Moja koleżanka wróciła do pracy za 1300 na rękę ale tylko daltego że jak będzie chodziła to za pare lat ma możliwość awansu zawodowego. No i ona ma do pomocy matkę na miejscu. Ja nie będe miała wiec nie wiem jak to będzie...

Gość gość
a ja bym chciała mieć chociaż te 1300 zł na rękę obecnie jestem na zasiłku dla bezrobotnych, wcześniej pracowałam w jednej z największych korporacji w naszym kraju i wypaliłam się totalnie, do tego rozwód z mężem dobił mnie do ziemi a w mojej pracy nie ma sentymentów, nie wyrabiasz to wypad, nie ważne ile pracowałaś lat do tej pory, byłam świadkiem kiedy szefostwo z "góry" chciało zwolnić panią która za rok miała odejść na emeryturę bo nie wyrabiała "norm" też mam studia wyższe i co z tego ? ciężko z pracą.... gdyby nie dzieci mogłabym pójść gdzieś nawet na hale produkcyjną , ale wszędzie są zmiany a ja nie mam nikogo kto zostawałby z dziećmi na noc a są za małe żeby same zostać

Gość gość
Nie zrozumiałam zdania: " dostałam umowę i zonk"....

Gość gość
super, normanie ci zazdroszcze:)

Gość gość
nie popuść w gacie!

Gość gość
właśnie, nie popuść w gatmany z tej radości że cię szefostwo doceniło. załóż tez wątki na innych forach bo to cud nAD wISŁĄ

Gość gość
Do autorki, Gratulacje!!! Nie przejmuj sie glupimi zazdrosnicami, ktore wola czytac tylko o porazkach i wpadkach, bo wtedy czuja sie lepiej niz zero. Fajnie jest odniesc sukces i o tym napisac. Ciesze sie razem z Toba :)