Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak niekniektore z was walcza o kp a potem

Polecane posty

Gość gość

dziecko i tak je czipsy albo zapycha sie batonami...co z tego ze karmicie piersia jak potem duza czesc rodzicow nie potrafi utrzymac zdrowego jedzenia w pozniejszym zyciu... wtedy nawet te poltora roku kp w stosunku do reszty zycia to jest nic bo pozniej dziecko i tak je syf.

Gość gość
To twoim zdaniem matki karmiace mm nie pozwalaja dzieciom jesc chipsow i slodyczy?

Gość gość
ja widziałam jak matka kupowała na cpnie hot doga dziecku w wózku na oko połtoraroczne...

Gość gość
Ahahaha nie mogę kolejna kłótnia :).

Gość gość
10:32 lecz sie, własnie mamy kp najczęściej są eko i stosują blw, a te od mm wpychają słoiki a póżniej fastfoody, bo są z natury leniwe i nie chce im sie zdrowo gotować (tak, jak kiedyś nie chciało im się powalczyc o laktację). Badania wykazały, że kobiety kp mają o średnio 10 punktów wyższe IQ niż te karmiące mm.

Gość gość
Wlasnie nigdzie nie ma badan dotyczących która matka (kp czy mm) jest bardziej eko czy lepiej żywi dzieci. Teoria wyssana z palca. Blw-jak kto lubi. Ja kp ale blw nie stosowałam i jak dziecko potrzebowało zjeść cos na szybko to wyręczałam sie kupieniem czegos w słoiku. Skrajna sytuacja ale jednak była. Zamordowało to moje dziecię czy jak??? Nie jestem ani nadmiernie eko ani nie jemy przetworzonego syfu. Gotuje w domu, staram sie zdrowo i póki co idzie nam na dobre. Moje znajome ktore karmiły butla same hodują króliki dla dzieci, warzywa uprawiają itd. Wiec nie ma reguły-która lepsza. Wiadomo ze pokarm matki jest najwłaściwszy dla dziecka ale litości..to nie jest jedyna rzecz wpływająca na zdrowie dziecka. To nawet nie jest decydujące-to raczej dodatek do tego co mozna dac dziecku. I wiadomo ze lepiej karmic niz dac butle. Oczywista oczywistość.