Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hajfajowa

Jakie polecacie słuchawki bezprzewodowe do laptopa? Czy bluetooth są szkodliwe?

Polecane posty

Gość hajfajowa

Jak w pytaniu. Słyszałam, że podobno bluetooth są szkodliwe i np. w Stanach coraz mniej osób ich używa. Za to radiówki ponoć mają lepszą jakość dźwięku i nie szkodzą ale podobno mogą pojawiać się szumy i nie mają gniazd by podłączyć je do lapciaka. Czytałam też o słuchawkach wireless ale kompletnie nie mam pojęcia czy będą się nadawały do pracy z laptopem i jak to połączyć. Błagam doradźcie coś bo siedzę i w kółko czytam a im więcej czytam tym więcej mam wątpliwości i tym większy mętlik w głowie się tworzy.

Gość gość
up

Gość RenataWal
Jak tak zacznie się analizować to wszystko co nas otacza staje się na nas ludzi coraz bardziej szkodliwe. A juz zaczynąjąc od jedzenia które jest coraz bardziej przetwarzane. Więc moim zdaniem bez przesady... nie popadajmy w paranoje... a co do słuchawek. Zależy czego oczekujesz:) Ja ci mogę polecić taki jak ja mam http://allegro.pl/sluchawki-bezprzewodowe-bluetooth-kruger-matz-f5a-i5976243624.html może specjalnie tanie nie są, ale jakość dźwięku, wykonania itd. spokojnie dorównuje tym sporo droższym! Są super.

Gość gość
Polecam Aftershokz Trekz Air - idealnie nadają się do laptopa, telefonu bądź też po prostu wychodząc na miasto. Są zaprojektowane w technologii przewodnictwa kostnego co dodatkowo zapewnia nam bezpieczeństwo na miescie. Są naprawdę świetnej jakości.