Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupno sztucznego penisa a domownicy

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym sobie kupić sztucznego penisa ale nie mieszkam sama a z domownikami i prawdopodobnie kiedyś znajdą i będzie kwas..nie wiem gdzie chować ani nic..macie jakiś pomysł?

Gość gość
A co to za domownicy?

Gość gość
w pisi sobie schowaj i niech sobie brzęczy

Gość gość
To brzmi jak temat pracy magisterskiej

Gość gość
Kobiety też są w domu wiec używają podpaski...

Gość gość
Uzywaja twoje rzeczy bez poszanowania prywatnosci? Wiocha jak nic. TWA matka to jakies babo chlop. Dziewczyna siedz z nimi do konca swego zycia!

Gość gość
8:32 no bez poszanowania grzebia gdzie się da a praktycznie dorosła juz jestem. . Wyprowadze się za jakieś pół roku jak znajdę prace jakaś w miarę a póki co też bym chciała dildo mieć :(

Gość gość
jak ja byłam młoda to chowam w łóżku, tzn. w pojemniku na pościel. Nikt tam nigdy nie zajrzaj :)

Gość gość
Boshe mialam normally Dom... To Fajne ze sie wyprowadzasz...a nawet jakbym znalezli to powiedz ze to twoje I jakbym nie bylo wscibscy to bys nie musiala chowac. Dziewczyna tak sie zyc mi do.

Gość gość
8:49 a jak zaczną mnie wyzywać od dziwek itd? Bo tego tez mogę się spodziewać bo oni staroswieccy

Gość gość
No i jak mi jeszcze brakuje trochę do pełnoletności to sprzedadzą mi w sekshopie? Tzn piwo , wódkę pety mi sprzedają ( nie nie dla mnie, dla znajomych )

Gość gość
A ile Masz lat? Jak zaczna wyzywac of dziwek to powiedz,ze to ich zdanie. Smieszni,nieszczesliwi,zachamowani ludzie. Nie zyja w mym swiecie na szczescie. Jesli boisz sie ,ze sprzedzadza to rob sobie dobrze palcem pub ogorkiem,bananem. ;)

Gość gość
17 lat

Gość gość
w sexshopie nikt o dwód nie pyta. ja wole zamawiać takie rzeczy na allegro. chowam w takiej papierowej torbie z nieużywanymi ciuchami na samym dnie ;)

Gość gość
Ogórki są lepsze. Możesz go zalać wrzątkiem przed użyciem lub włożyć na kilka sekund do mikrofali. Przed użyciem założyć prezerwatywę.

Gość SzaMan
Są w sprzedaży świetne wibratory kształtem nie przypominające penisa. Raczej myszkę do komputera. Działają one jednak tylko na lechtaczke ale za to jak działają :) pozdrawiam serdecznie i nie przejmuj się głupimi komentarzami. Nie którzy po prostu jeszcze nie dorośli.

Gość gość niekarany
Niemożesz porostu dawać chłopakom w granicach rozsądku oczywiście