Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiększanie ust

Polecane posty

Gość gość

Temat stary jak nie wiem co, ale - czy warto zrobić sobie zabieg powiększania ust? Czy to boli? Czy często są powikłania? Szukam dobrego miejsca, ale nie wiem komu zaufać, bo każda klinika pisze, że robi super. Napiszcie czym się kierowałyście wybierając miejsce zabiegu?

Gość gość
Ale masz na mysli powiększanie, czy korektę kształtu? Bo jak masz symetryczne to nie wiem, czy jest sens. No chyba, że sa bardzo wąskie. Ja miałam po wypadku asymetrię sporą i bardzo mi to przeszkadzało. Makijażem tez nie bardzo się dawało zakamuflować. Zrobiłam sobie wypełnienie w klinice Krajewskiego w Warszawie. Wszystko bardzo w porządku, nie mam zastrzeżeń.

Gość gość
Można delikatnie powiększyć - ale bardziej chodzi o to, żeby usta nabrały ładnego kształtu, a nie wyglądały jak napompowane. Robiłam taki zabieg u dr. Agnieszki Bliżanowskiej. Ufam jej, bo ma wyczucie estetyczne i wiem, że nie zrobi mi krzywdy. Efekt był naturalny, usta powiększone, ale "pasujące" do mojej twarzy. W pracy nikt sie nie zorientował, tylko mówili, że jakos ładnej wyglądam.

Gość gość
Chcesz wiedzieć więcej jak radzić sobie z niedoskonałościami skóry? Zapraszam do Szkoły Delta Edukacja na kierunek Technik Usług Kosmetycznych! Na profesjonalnie prowadzonych zajęciach poznasz odpowiedzi na wszystkie nurtujące Cię pytania z zakresu kosmetyki! W szkole Delta Edukacja nie ma żadnych ukrytych kosztów. Nie podpisuje się umowy!- Zapraszam do zapisu! Szkoła mieści się na ul. Szewskiej 17/1 , numer telefonu 798149906 . Pozdrawiamy- Delta Edukacja

Gość gość
Ja polecam klinike Krajewski. Znają się na zabiegach z kwasem hialuronowym. Robiłam i nich usta i wypełnianie doliny łez. Wszystko ok.

Ja też bardzo długo zastanawiałam się nad samym faktem powiększenia ust...czy będzie to bardzo sztuczny efekt? z jednej strony chciałam wydając te pieniądze, widzieć efekt i różnicę ale z drugiej strony bałam się, że jakakolwiek zmiana będzie wyglądała mega sztucznie i każdy na około będzie widział, że coś mam wstkrzynięte....mam kilka koleżanek, które już dawno poddawały się tego typu zabiegom, dwie z nich poleciły mi klinikę w centrum warszawy, http://www.arsestetica.pl/zabiegi/twoj-problem/twarz/modelowanie-ust/ cena porównywalna z innymi miejscami. Pani doktor przeprowadziła wnikliwy wywiad przed zabiegiem , wszystko objaśniła, powiedziała jak to będzie wyglądało i czego mogę się spodziewać dzień po zabiegu i w kolejnych miesiącach. Sam zabieg pod znieczuleniem, może i nie wygląda zachęcająco ale naprawdę odczucia są do zniesienia a usta...cudowne :) bardzo naturalny efekt, żałuję jedynie tego, że nie zdecydowałam się na ten zabieg wcześniej. Trzeba pamiętać, że należy go powtarzać co ok rok czasu :)

Gość Adina44

A ja powiększałam usta i nie żałuję, znalazłam bardzo dobra klinikę jaka jest u mnie w Katowicach. Powiększała mi usta pani dr Teodozja Arkuszewska mega dobrym preparatem Restylane kysse. efekt piękny, naturalny, usta super nawilzone.