Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna00321

mojemu facetowi podoba się kasjerka

Polecane posty

Gość katarzyna00321

jest bardzo ładna, jak pierwszy raz ją zobaczył to nie mógł oderwać od niej wzroku, mimo że byłam obok niego. Coraz częściej chodzi sam do sklepu i to co najbardziej mnie wkurza to to że jej jedynej mówi "dziekuje" po zrobieniu zakupów. W żadnym innym sklepie, żadnej innej kobiecie nawet nie odpowie dziękuję, a tej pierwszej zawsze musi powiedzieć. Dziwnie się czuję przy facecie dla którego bardziej atrakcyjna jest dziewucha za kasą, niż własna kobieta. Powiedziałam mu niedawno żeby zapytał czy jest wolna, to może uda mu się z nią umówić, zrobił się czerwony i nawet nic nie powiedział. Przecież nie zabronię mu chodzić do sklepu, ale ta sytuacja strasznie mnie wkurza. Dziwnie się z tym czuję, ja nigdy w jego obecności nie patrzyłabym się tak na żadnego faceta, nie raz miałam okazję ale nie chciałam sprawiac mu przykrości.

Gość gość
upup

Gość gośćgjkjvcf
zauroczyl sie d**ek swoja droga sorki

Gość gość
mojemu też się podobała sprzedawczyni ze spożywczego - i bardzo szybciutko wylądował u niej w łóżku wyśledziłam go, poszłam z nim i czekałam pod jej drzwiami aż skończy - wmawiał mi, że poszedł do niej pożyczyć płytę faceci są żałośni!

Gość katarzyna00321
a co ja mam robić, patrzeć na to jak podnieca się jakąś dupą w sklepie, mam mu zabronić tam chodzić, zerwać, umówić ich

Gość gość
Widocznie jest dużo ładniejsza od Ciebie. Oczywiście nie usprawiedliwia to jego zachowania.

Gość gość
dziewczyny u nas w spożywczaku jest tak sliczna sprzedawczyni ,że piekniejszej kobiety nie widzialam..idealna poprostu na buzi..piekne rysy twarzy regularne i malusienki nosek a do tego wielkie piękne oczy i blond wlosy.... nie wiem skąd sie takie lalki biora w spożywczakach.. mój tez sie ogląda na nią ciągle ,ale nie sądze ,żeby zamienil magistra inzyniera(mnie) na zwykłą sklepikarke..to obciach.

Gość gość
autorko a jak wygląda ta twoja sprzedawczyni?? moze chodzi o te samą?:):) JA JESTEM Z KRAKOWA:)

Gość gość
Po pierwsze dlaczego mowisz o niej z taką pogardą tylko dlatego że spodobala się twojemu facetowi. Po drugie tak będzie przez całe życie. Po trzecie być może daje Ci do zrozumienia co mu się podoba żebyś też tak wyglądała (fryzura, makijaz).

Gość katarzyna00321
na każdego znajdzie się ktoś ładniejszy, co to za argument w ogóle. Nie jestem brzydka mam powodzenie, ale uważam że ona jest ładniejsza ode mnie i co mam zrobic, wpaść w kompleksy czy zrobić sobie operację plastyczną :/

Gość katarzyna00321
a gdzie ja mówię z pogardą o tej dziewczynie?? Nie jestem z Krakowa ale mieszkam blisko, dziewczyna ze sklepu jest brunetką.

Gość gość
A skąd wy wszystkie wiecie, że każda młoda kasjerka jest bez szkoły? Zdziwiłybyście się, jak wiele osób z wyższym wykształceniem wykonuje prace fizyczne...

Gość katarzyna00321
Co on może mi dac do zrozumienia, jestem zadbana, szczupła. Pracuję jako kosmetyczka i wiem jak o zadbać o twarz i makijaż. Jeśli już ktokolwiek miałby cokolwiek sugerować to ja jemu żeby zrzucił z 10 kg i o siebie zadbał.

Gość gość
Hej, a gdzie w Krakowie ona pracuje, może wpadnę luknąć sobie ;)

Gość gość
Kiedy wy zrozumiecie że wykształcenie u kobiety nie jest wcale pożądane. Może ledwo mieści się w pierwszej piątce pożądanych cech. Poza tym co masz zrobić. Trojkacik. Facet zadowolony, tobie też się podoba więc w sumie jakoes nowe doświadczenie i ona pewnie też będzie zadowolona. Kobieta która zaproponuje trójkąt nigdy nie zostanie pprzucona.

Gość do autorkisss
Nie ma się czym przejmować. Zawsze się znajdzie ktoś brzydszy i ładniejszy.

Gość katarzyna00321
Nie należę do osób które nie szanują sprzedawców czy uważają je za gorszych. Dla mnie to cięzka praca i byle dureń nie zagrzeje długo miejsca na kasie. Żeby była jasnośc, nie mam pretensji do tej dziewczyny bo nie jej wina że podoba się mężczyznom, mam pretensje do faceta że będąc ze mną zauroczył sie w innej.

Gość gość
W KRAKOWIE NA OSIEDLU ZŁOCIEŃ :) HEHE

Gość gość
mój tez sie ogląda na nią ciągle ,ale nie sądze ,żeby zamienil magistra inzyniera(mnie) na zwykłą sklepikarke..to obciach. xxx mało wiesz o życiu biedna pani magister! jej mokra myszka może być dla niego więcej warta niż wszystkie twoje dyplomy!

Gość gość
O, znam to osiedle, a dokładnie?

Gość gość
16:27 amen.

Gość gość
To może powiedz swojemu facetowi, żeby tak się przy Tobie nią nie zachwycał, bo jest Ci przykro.

Gość gość
no i co z tego że sie przy niej nie będzie gapił jak i tak wie że jest nią zauroczony. zmienić faceta, moja rada.

Gość gość
To jest najgorsze w kobiecym życiu. Ok 30 u nas jest już koniec a u facetów dopiero początek. Więc weź ślub, zaobraczkuj i uświadomić jakie są koszty rozwodu.

Gość gość
Bez przesady z tą zmianą faceta. Lepiej z nim porozmawiać.

Gość gość
a co da rozmowa? nie zabroni mu tego że mu sie spodobała.

Gość gość
porozmawiać i się poniżyć? a może prosić go, żeby na tamtą nie patrzył, co?

Gość gość
Ja już bym urządziła dawno awanturę a wy jęczycie na forum ..

Gość gość
No to zrób mu na złość to mu się odechce patrzenia ;) Powiedz facetowi że wracając z pracy pomogłaś goścowi jakiemuś bo uciekł mu piesek, oczywiście zacznnij od tego jaki piesek był kochany a po kilku dniach zacznij wspominać że Pan właściciel pieska Cię odnalazł i zaprosił na kawę, a potem to już z górki powiedz ze idziesz na spacer i tak dalej, zwątpi i da sobie spokój z kajserką bo będzie miał obsejsę na tym że ktoś próbuje zarwać jego kobietę ;)atakuj tą samą bronią ;)

Gość gość
"To jest najgorsze w kobiecym życiu. Ok 30 u nas jest już koniec a u facetów dopiero początek. Więc weź ślub, zaobraczkuj i uświadomić jakie są koszty rozwodu" Niestety, 30 latek poszuka sobie 20 latki i wszystko jest ok a 30 latka jet skazana na rozwodników, starych popaprańców albo samotność.