Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna00321

mojemu facetowi podoba się kasjerka

Polecane posty

Gość gość
ja jestem z krakowa i tez znam osiedle zlocien i faktycznie w jednym sklepie podobno sprzedaje taka piękna laska-bo kolege mam stamtąd i mówil coś ,że do sklepu chodzą czesto specjalnie i ona sluzy do przyciagania klientów:)

Gość gość
16:36 to nic nie da. Pozbędziemy się tylko resztek wyrzutów sumienia, przecież ona też tak robi.

Gość gość
No to zrób mu na złość to mu się odechce patrzenia oczko.gif Powiedz facetowi że wracając z pracy pomogłaś goścowi jakiemuś bo uciekł mu piesek, oczywiście zacznnij od tego jaki piesek był kochany a po kilku dniach zacznij wspominać że Pan właściciel pieska Cię odnalazł i zaprosił na kawę, a potem to już z górki powiedz ze idziesz na spacer i tak dalej, zwątpi i da sobie spokój z kajserką bo będzie miał obsejsę na tym że ktoś próbuje zarwać jego kobietę oczko.gif atakuj tą samą bronią oczko.gif xxx dobre :D

Gość katarzyna00321
Ale o co ja mam mu robić awanturę? Juz mu powiedziałam żeby sie z nią umówił ja tak mu się podoba, to nawet slowa nie powiedział. Nawet nie zaprzeczył,po prostu był w szoku że ja to zauważyłam i zrobił się czerwony, po tamtej rozmowie już tak przy mnie się na nią ni gapi i zaczął się kontrolować, ale co to za przyjemnośc jak i tak wiem że podoba mu się nadal. A ja się zastanawiałam kilka miesięcy temu co go tak wzięło na wychodzenie do sklepu po byle pierdołę. Dawniej musiałam go namawiać godzinę, teraz wystarczy tylko słowo że czegoś w domu brakuje i od razu bez zbędnego namawianie idzie. Mam mu zabronić wychodzenia do sklepu, przecież to nielogiczne.

Gość gość
faceci są jak psy ogrodnika, zrób tak jak Ci ktoś wyżej pisał, wymyśl sobie "pana kolegę" szybko mu się włączy czerwona lampka

Gość gość
ale co autorce to da ze go ochrzani?? sama swiadomosc ze ona mu sie podoba jest bolesna....przeciez nawet jak autorka go zwyzywa i powie mu zeby tam nie chodzil to boli fakt ,że ona mu sie podoba..nie rozumiecie tego?? autorko faceci to swinie..moj tez zerka na sliczne laski i co mam zrobic??ech

Gość gość
Po takim tekście to sobie da spokój z kasjerką ale na krótko, skoro się zafascynował to tak szybko mu nie minie, wiem coś o tym.

Gość gość
zrobić awanturę powiedzieć żeby zmienil sklep i przestał się jarać gówniarą bo odejdziesz

Gość gość
Każdemu się podobają inne i co zrobisz nie zabronisz się gapić, faceci już tacy są e muszę się trochę popodniecać innymi, wy kobiety tego nie zrozumiecie. Ważne że z tobą jest.

Gość gość
Widocznie dawno go nie bajerowałaś, zmień fryzure, zrób pazura, kup bielizne, pończszki szpileczki tylko bez zadnych romantyzmów bo to tandetne dla faceta, włącz ostrą muze do tego kamerka na pamiątke i zrób mu takeigo loda że jedyne co bedzie wspominał to swoje jęki... jak facet szuka i sie czym zaurocza to znaczy ze nie ma innych boćców od swojej kobiety

Gość gość
Wiesz co, facet ma oczy, więc logiczne, że patrzy i że może mu się spodobac inna kobieta. Jednak taki, któremu zależy na swoim związku i swojej partnerce nigdy nie będzie robił nawet kroku w kierunku podrywania innych lasek. To tak samo jak ją np. lubię popatrzeć na przystojnego faceta, ale nigdy nie zdecydowalabym się na zdradę, bo po prostu za bardzo sobie cenię i kocham mojego faceta. Jest dla mnie jedną z najważniejszych osób w życiu, wiąże z nim swoją przyszłość i żaden boski alvaro mnie nie skusi. Autorko, jeśli facet Cię kocha to nie zdradzi.

Gość gość
Naprawdę pewna siebie laska nic by nie mialaprzeciwko temu.

Gość katarzyna00321
Kiedyś byłam 7 lat w związku z chłopakiem któremu na pewno również podobały się inne, ale nie pamiętam ani jednego momentu w którym poczułabym się zagrożona przez jakąkolwiek dziewczynę. Nigdy nie dal mi tego odczuć i nigdy jego wzrok nie zatrzymał się na innej dłużej niż powinien. Dlatego wiem, że nie każdy mężczyzna jest taki sam, są tacy których własna partnerka fascynuj i podoba się a tyle że reszta kobiet nie istnieje

Gość gość
Dla faceta miłość a sex to niestety dwie różne rzeczy, więc może Cię kochać, ale jego fizyczna strona może być silniejsza.

Gość gość
ja znam takich co kochają a i tak zdradzają!

Gość gość
17:00 nie znam takich facetow

Gość gość
Naprawdę pewna siebie laska nic by nie mialaprzeciwko temu. xxxx co za bzdura :D:D pożyjemy zobaczymy, już nie takie pewne siebie cwaniary słyszałam aż trafiły na lowelasa w którym się zakochały i każda była zagrożeniem :D

Gość katarzyna00321
"17:00 nie znam takich facetow" Nie twierdziłam że jemu się żadna ne podobała, jestem pewna że podobała i to nie jedna, chodziło mi tylko o to że będąc w moim towarzystwie nie dał mi nigdy tego odczuć.

Gość gość
Faceci już tak mają to jest silniejsze od nich!!!

Gość gość
Lalunia w spożywczaku? A skąd by miała kasę na kosmetyki, fryzjera i inne takie? Coraz głupsze te prowokacje....

Gość gość
Lalunia w spożywczaku? A skąd by miała kasę na kosmetyki, fryzjera i inne takie? Coraz głupsze te prowokacje.... xxxxx Jakaś ty głupia :D myślisz że ładnej dziewczynie potrzebna jest fryzjer i kosmetyczka żeby była ładna? co za proste myślenie.

Gość gość
Wogóle jakieś chore problemy, facet sie gapi no bo widzi fajną dupę - znaczy zdrowy jest, podejrzewam że "kasjerka" nawet w najgorszym scenariuszu nie umówiła by sie z Twoim facetem, bo skoro taka z niej dupa to pewnie ma ich jak komarów w lece, to czym Ty się przejmujesz? że zrobi sie jej go zal i da mu dupy ? ludzie ogarnijcie się

Gość gość
ja bym podziekowala za zwiazek. mowie powaznie. mam zaburzenia psychiczne przez kompleksy i chodzbym nie wiem jak cierpiala to zostawilabym go po jednej takiej akcji. dziwie sie ze wy siedzicie z kims kto ma was za gorsze od innych i publicznie to prezentuje. ja bym tego nie wytrzymala

Gość gość
a jak na plaży nie chcący miniesz jakiegoś sexownego modela to nawet nie rzucisz okiem ? ee no bez jaj, koleś kuknął dłuższą chwile na dziewczyna która nawet nie zwróciła na niego uwagi i już kogoś rzucać z takiego powodu :D nie no odjazd, to może sobie znajdzcie niewidomego? najleoiej jeszcze zeby był nie mową wtedy będzie gitara

Gość gość
Skoro twierdzicie, że nie ma takich facetów to co powiecie na sytuacje, gdy kobieta jest chora/niepełnosprawna, a jej mąż nie tylko jej nie opuszcza dla innej, a jeszcze robi wszystko co tylko możliwe żeby jej pomoc? Mój facet również nigdy nie dał mi odczuć że podoba mu się jakaś inna. Nie wierzę, że nigdy się za żadną nie obejrzał - ja też się obejrzałam za innym. Ale nie było to nic co wydalony poza 'nacieszyć ok i zapomnieć'.

Gość gość
Jakaś ty głupia smiech.gif myślisz że ładnej dziewczynie potrzebna jest fryzjer i kosmetyczka żeby była ładna? co za proste myślenie. Bez tego wyglada jak wiesniara, odrosty na 5cm te sprawy :D same piękno.

Gość gość
Piękne / ładne dziewczyny nie idą do pracy na kasie.

Gość gość
Człowiek (chyba? ...na poziomie biologicznym) nie jest z natury monogamicznym stworzeniem.Przypomina bardziej małpy niz łabędzie. Niemniej jednak (na poziomie kulturowym?takim czysto ludzkim własnie)pragnie stworzyc rdzine, miec kogos bliskiego, kto bedzie mu towarzyszem jako najwierniejszy druh przez cala droge zycia. Troche te pragnienia sie ze soba klócą, niemniej jednak wierze w zwyciestwo DUCHA NAD MATERIA. O ile tylko bedziesz w stanie ( ty) zdobyc sie na wyrozumialosc (a on) na pewne wyrzeczenia.(plec nie gra tu zasadniczej roli bywaja związki w ktorych jest na opak - partnerka to kochliwy typ a partner rodzinny.)Gmach ludzkiego ducha ciagnie "w gore" (czujemy sie niespelnieni bezrefleksyjnie folgujac chuciom,) a jednocześnie mamy slabosci , pokusy. Trzeba owa dwoistosc naszej natury zaakceptowac i sadzic ZA CZYNY A NIE ZA CHECI nad ktorymi nikt nie ma wladzY, aby odnalezc szczescie

Gość gość
a co ma piękno do pracy za kasą ? czyli brzydcy pracują na kasie w ładni i piękni żyją ze swojej z***bisctości...

Gość gość
Ładne dziewczyny sa na tyle cwane, ze nie musza z********ac na kasie dzień w dzień przez 10 godzin za kilka groszy.