Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Huśtawki nastoju

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, jestem na diecie ułożonej przez dietetyka juz 3 miesiąc, schudlam 7 kg jak do tej pory. Leczę się na niedoczynność tarczycy Hashimoto. Wyniki mam ok ,biore tabletki, na diecie dobrze się czuję jednak od moze dwoch miesiecy mam takie hustawski nastrojów. Zawsze przed okresem je mialam czy tez rozne smaki ale teraz to ja juz sama siebie mam dosc. Jestem rozdrazniona, smutna, zla potem smiac bym sie mogla. Mam smaki rozne to na truskawki to na mysl o jajecznicy mi slina leci albo budze sie z checia na tunczyka. .. Czy wy tez macie takie jazdy na diecie czy to jest normalne? pije melise na poprawe nastroju to chwile jest ok a potem znowu

Gość gość
up

Gość gość
tez tak mam :( to nie dieta to hormony!

Gość gość
Za mało masz magnezu i wit B6, pobierz trochę i zobaczysz, że miałam rację ;-) Wiem to z własnego doświadczenia. Odezwij się za jakiś czas, czy pomogło ;-)

Polecam również olej z wiesiołka, który jest po prostu przyjazny kobiecie. :-) Jego bogaty skład w biologicznie aktywne związki ma szeroki wpływ na nasze zdrowie. Poza dobroczynnym wpływem na urodę ( skórę, paznokcie i włosy) łagodzi objawy PSM. Można w drugiej połowie cyklu wypijać 1 łyżeczkę tego oleju na czczo. Pozdrawiam!