Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionamatka

Ciężkie czasy, mój syn od 8 lat pracy nie moze znaleźć

Polecane posty

Gość kinga666
Firmę może założyć ja też miałam podobny problem firmę za łożyłam http://cyberbiznes.pl/ pomógł mi znaleść klientów i dziś działam super

Gość gośćKasia
Mój mąż i ja przepracowaliśmy już 30 lat w zawodzie,ja rok temu złożyłam wypowiedzenie mając serdecznie dośc pracy na OIOM-ie!Siedze w domu i nie daj Boze wtacac do tego zawodu!!!Syn skonczyl technikum i po rejestracji w UP natychmiast dostał pracę.Do dzisiaj wysyła CV i niestety nie ma szans na pracę w swym zawodzie bowiem w tym kraju nie potrzebuja technologów!...więc pracuje fizycznie za 1900 zł.Oferty pracy są żałosne i marne-takie jakie można było znależć 25 lat temu-elektryk,murarz,kucharz czy callcenter!!!To jest ten ogromny rynek pracy????Gdzie????Za 1900 zł chłopak ma wyżywić rodzinę????Dzìęki Bogu że mieszka z nami bo padł by z głodu!Śmiać mi się chce jak słyszę o pracodawcach szukajacych pracowników....od kiedy to oni ich szukają??????Dla pracodawcy to lepiej że mało jest pracownikow i tak normę musza zrobić a jak są problemy w firmie to jeszcze zwolni tych którzy zostali!!!W tym kraju nigdy nie będzie dobrze bo tu nie szanuje sie pracownika ani wogóle drugiego człowieka,tu dobrze żyje się tylko nielicznym którzy dzieki znajomościom i "kolegom"maja posadę a my brzydzimy sie czymś takim!!!