Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

happy2014

trądzik po 35 roku życia

Polecane posty

Co polecacie na trądzik po 35 roku życia? Robiłam badania hormonalne (testosteron) i wszystko jest w normie. Mój dermatolog obejrzał moją cerę i mnie zignorował mówiąć: to nie trądzik, niech pani sobie kupi w aptece Skinoren. Ale mi to nie pomaga, wręcz szkodzi, cerę mam podrażnioną. Obecnie stosuję różne kremy nawilżające - np. Pharmaceris krem ratunek dla skóry podrażnionej i zaczerwienionej, Siquens MedExpert do cery wrażliwej. Czy znacie coś co działa na trądzik ( głównie zaskórniki, jakieś niewielkie zmiany ), ale co nie wysusza mocno cery i na co można potem położyć krem nawilżający? Boje się zmarszczek, w moim wieku już muszę stosować różne specyfiki.

Gość gość
Polecam wizytę u dobrego kosmetologa, który obejrzy Twoją skórę o dobierze odpowiednie zabiegi. Ja mam swoje ulubione miejsce, moja twarz była w opłakanym stanie, niby przesuszona, a z drugiej strony przetłuszczała się bardzo i ciągle te nowe pryszcze. Kilka zabiegow z kwasami bardzo mi pomogło, zamieniłam też kosmetyki na zupełnie inne profesjonalne. Polecam w Poznaniu salon Beauty Premium :)

A jakie miałaś robione kwasy? Też byłam na kwasie glikolowym, ale jeszcze gorzej po nim wyglądałam. Mam wrażenie, że moja cera najlepiej wygląda jak nic z nią nie robię - zwykły krem nawilżający lub nawet odżywczy lepiej działa niż te wszystkie zabiegi, kwasy, kremy z kwasami, kremy z kwasem azelainowym.

Gość gość
Jako że sama od dawna męczyłam się z trądzikiem powiem wam czego się nauczyłam. Przede wszystkim wszelkim kremom i maściom mówię STOP. Zatykają pory, powodują że jeszcze bardziej bakterie rozwijają się pod skórą. Z pryszczami trzeba walczyć od środka. Polecam Ci jakieś suplementy. Jest ich cała masa w aptekach oraz w drogeriach internetowych. Sama brałam Nonacne ( http://po.st/Nonacne ) ale Ty możesz znaleźć coś dla siebie. Powodzenia!

Gość gość
Moim zdaniem,patrząc na to jaki efekt uzyskałam po 3 miesiącach stosowanie IQface to uważam,że jest to najlepszy i najskuteczniejszy środek na trądzik jaki można obecnie kupić...

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Gość gośćmarzena
ja też jestem zadowolona z działania iqface, dotychczas nic mi nie pomogło jak właśnie one, a walczyłam długo różnymi specyfikami o lepszą cerę..

Gość gość
Z problemem można walczyć z objawami miejscowo lub starać się wyeliminować go u źródła. Najgorszym doradcą w leczeniu jest internet i reklamy podobno "cudownych i skutecznych leków". O metodzie leczenia powinien decydować lekarz. A o metodach można poczytać na: https://portal.abczdrowie.pl/jak-zwalczyc-tradzik

Gość gośćmarzena
mi iqface pomogły, a z trądzikiem walczyłam parę ładnych lat i nic nie pomagało, a jak pomagało to tylko miejscowo i na krótki okres czasu.. więc nie rozumiem tych złych opinii, ale na każdego działa co innego

Gość justyna00
jak masz spamerze rozwalać wątek to zmień forum. jak mamy rozmawiać to merytorycznie

Gość gośćmarzena
dokładnie, u mnie iqface też pomogły, mam cerę jakiej nigdy nie miałam, wygląda świetnie. a spamerzy niech zmienią wątek.

Gość gość
WON spamówo!!! WON spamówo!!!WON spamówo!!!WON spamówo!!!WON spamówo!!!WON spamówo!!!WON spamówo!!!WON spamówo!!!WON spamówo!!! iq oszustwo!!! W "waszym" wątku już wyszło, żeście naciągacze, to teraz inne zaśmiecacie? Proszę: http://f.kafeteria.pl/temat/f2/iqface-opinie- p_5884783/3

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Jeśli ma dolegliwości małe dziecko, oznacza to że rodzic powinien popracować nad sobą. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Gość gośćmarzena
nie rozumiem wklejania linków do wątku który btw nie istnieje, zajmijcie się czymś pożytecznym bo ludzie tu wchodzą żeby zasięgnąć opinii a nie czytać spam.

Gość gość
Mnie na iqface namóiwła koleżanka, poprostu już nie mogła dłużej patrzeć jak się męczę z trądzikiem. I jestem jej za to wdzięczna,, bo tabletki okazały sie nad wyraz skuteczne.

Na trądzik polecam preparat Beta-Skin Acne Care Cream, który wspomaga leczenie już powstałych zmian oraz hamuje pojawianie się nowych. Jest tak skuteczny dzięki unikalnemu składowi: cynk, krzem, srebro koloidalne, oczar wirginijski. Koniecznie zajrzyj na stronę i zapoznaj się z opiniami osób stosujących ten krem: https://sklep.betaskin.pl/pl/p/Beta-Skin-Acne-Care-Cream-75-ml/110

Gość gośćkoszta
Ja też jestem zadowolona z tego jak dobrze, a właściwie bardzo dobrze zareagowałam na iqface, w końcu mam nadzieję, że moja twarz będzie wyglądał normalnue, bo poprawa już jest znacząca

Gość gość
Mam nadzieje wasie pedale ze nadal sie z tym meczysz szmato za wszystkie twoje k***wskie wybryki

Gość gość
No w tym wieku to nie wiem czy standardowe kremy i toniki podpasują bo one są chyba tylko dostosowane do skóry młodej. Może warto wybrać się do jakiegoś specjalisty od dermatologii estetycznej i laserowo spróbować zaleczyć takowy trądzik. Dzięki tym zabiegom można zarówno leczyć trądzik ale i usuwać blizny potrądzikowe - http://www.beauty.com.pl/pl/strona-glowna

Gość gość
Idz do dobrego kosmetologa, ktory dobierze dla ciebie odpowiednie kosmetyki i zabiegi. Mozesz isc na darmową konsultację. Najlepsze salony znajdziesz na stronie www.dobrakosmetyczka.pl