Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co FACET pyta czy mam chlopaka,jak spotykam sie z nim,innymi tylko za kase

Polecane posty

Gość gość

Po co facet ktory spotyka sie ze mna za kase,-seks za kase, pyta mnie czy mam chlopaka,juz pare razy zadawano mi to pytanie. Po co im to wiedziec do czego ? Czy to wazne ?

Gość gość
Bo jego męski ego nie może znieś,ć że samica z którą się bzyka robi to również z innymi.

Gość gość
Spotykam sie czasami z facetami na niezobowiazujacy seks,ale za kase, kiedys spotyklam sie na seks i nic z tego nie mialam...tylko wykorzystywano mnie.. Ostatnio spotkalam sie z facetem 35 lat bylo to nasze drugie spotkanie,na pierwszym chcial seks,ale powiedzialm ze nie mam gumki i moge mu tylko HJ zrobic ok,zgodzil sie,po dwoch tygodniach dzowni,dzien przed ze jutro bedzie w mojej , okolicy i chcialby sie spotkac ,ze chce seksu, ok spotkalismy sie,nawet sie dobrze nie rozebralam,wszedl we mnie i po jakis 5 minutach,albo i krocej sposcil sie, tak szybko,... bylam troche zdziwiona,troche mu sie chyba glupio zrobilo,nie chcial sie troche jakby przyznac,spojrzalam na gumke bylo tam cos,ale niewiele... nie bylam pewna, wiec sie nadstawilam od tylu,a on "juz skonczylem"... A ja zapytalam "juz".... zaskoczona bylam,bo mily facet przemily wrecz, delikatny,nawet chcialam dluzej sie pokochac z nim.. Zapytalam go czy chce jeszcze raz,powiedzial ze nie to mu starczy. Moje pytanie brzmi,dlaczego tak szybko doszedl ,facet ma 35 lat,a nie 20... I dlaczego juz po raz drugi pyta czy mam chlopaka? zastanawiam sie po co mu ta informacja ...

Gość gość
jak mozna chciec,.. chciec byc z kobieta ktora spotyka sie z innymi facetami za kase...

Gość gość
A Ty ile masz lat? Jesteś bardzo atrakcyjna?

Gość gość
a ile bierzesz za spotkanie?

Gość gość
biedny jest facet ktory musi chodzic na prostytutki ,placic za seks

Gość gość
Ludzie,ale odpowiadajcie na zadane pytanie...

Gość gość
Przecież dostałaś od razu odpowiedź, jakiej oczkujesz, że cię nie zadowala? Ze się w Tobie zakochała na śmierć i życie? :D

Gość gość
no nie wiem czy to odpowiedz...

Gość gość
no facet nie ma duzego doswiadczenia z kobietami, jest samotny, wiec po prostu jest mu dobrze jak jest z toba, wiec pyta o takie rzeczy a to ze sie spuszcza tylko raz, to nic dziwnego w tym wieku

Gość gość
A co Ci w niej nie pasuje?

Gość gość
ale to bylo nasze drugie spotkanie i skoro umawia sie na seks za kase,to pewnie nie bylo jego pierwsze spotkanie z kobieta,wiec musi byc obyty z kobietami... ludzie troche wyobrazni ...

Gość gość
Skąd wiesz? Może byłaś pierwszą :P

Gość gość
Nie sadze... Skoro chodzi po strnkach z anonsami erotycznymi... Facet ma 35 lat,ale byl bardzo spokojny,mega delikatny.

Gość gość
tak jak pisalam,na drugim spotkaniu uprawialismy seks,jesli mozna te pare ruchow tak nazwac... ale on tak jakos niesmialo we mnie wszedl byl bardzoo delikatny,nie pchal na sile,a delikatnie,... nie calowal mnie nawet i moze po jakis 10 *****ch doszedl... troche zdziwilam sie i zapytalam czy chce jeszcze ,odpwoiedzial ze nie.

Gość gość
tak trudno sobie wyobrazic ze facet 35 letni nawet jesli korzystal juz z takich uslug, to robi to sporadycznie, a na codzien jest samotny i nie ma bliskosci z kobieta?

Gość gość
ale ze juz nie chcial wiecej,sposcil sie tak szybko po paru *****ch i nie chcial wiecej... A po tym wstal z lozka i zapytal z usmiechem"dlaczego Ty nie masz chlopaka"... Nie wiem jak to rozumiec,

Gość gość
dziwna sytuacja.

Gość gość
Ile?

Gość gość
Skoro miał orgazm to po co miał się jeszcze bzykać? Tyle mu wystarczyło widocznie. Jeśli jesteś atrakcyjna pewnie stąd to pytanie. Ile masz lat?

Gość gość
Przeciez to nie jest wazne ile ona ma lat,ale prawie kazdy facet by korzystal ile wlezie,skoro zaplacil.

Gość gość
Jest waż ile me lat i jak wygląda, bo przy bardzo atrakcyjnych laskach faceci szybko się spuszczają. I nie wszystkim staje kilka razy. Jemu wystarczyło 10ruchów i do widzenia :) Ile kasy za to zapłacił?

Gość gość
Sporo ,dlatego tez bylam zdziwiona, ze nie korzystal wiecej ile wlezie,jak inni... Byl bardzo delikatny,przemily wrecz,dlatego nawet zaproponowalam mu czy nie chce wiecej,tak jak wspomnialam przemily facet delikatny,patrzyl mi w oczy czesto,przepieknie sie usmiechal do tego przystojny,troche mnie zdziwilo.

Gość gość
A ile zapłacił? :)

Gość gość
niewazne ile,nie to bylo pytaniem.

Gość gość
Oj powiedz nikt tu przecież nie zna Ciebie :)

Gość gość
odwal sie od niej knurze!

Gość gość
gość dziś Wyluzuj, nie jestem knurem, z ciekawości pytam.

Gość gość
Co jest złego w zapytaniu prostytutki ile bierze? Obraza majestatu?