Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wakacje w Chorwacji w 2016 roku

Polecane posty

Gość gość

> Witam > Mam Mieszkanie,Bibinje kolo Zadra,Croatia jest w pełni > wyposażone,widok na morze,blizu morza > > > > > Apartament posiada klimatyzację telewizja satelitarna > > > > > Internet, balkony wszystkie urządzenia gospodarstwa domowego z > > > > > dużych do małych i parkingiem masz sklep w pobliżu restauracji > > > > > Marco stał caf bar Plaża jest piaszczysta i żwirowa, idealny > > > > > dla dzieci Mieliśmy dużo gości z Polski, którzy przyjeżdżają > > > > > co roku to miejsce jest pełne letnich koncertów promenadzie > > > > > sdrzaja mają pełne wydarzeń Plaża znajduje się zaledwie dwie > > > > > minuty spacerem od apartamentu. am wiele zaleceń z polskich gości. Jeśli jesteś zainteresowany proszę o kontakt na e-mail; marija.simunic1@zd.t-com.hr

Gość gość
tez preferuję wakacje w naszym pieknym kraju:) W tym roku mąż porywa mnie do Opalenicy, do Hotelu Remes http://www.hotelremes.pl gdzie poddamy się wspaniałym zabiegom SPA by oczyscic ciało i dusze! Nie mogę sie doczekac

Gość gość
Ja tam preferuję Polskę. Kocham Kołobrzeg, zawsze jeździmy do hotelu Maxymilian. Jestświetny - blisko promenady, położony w klimatycznym, zacisznym miejscu, jedzenie jest przepyszne, obsługa na wysokim poziomie, atrakcje zarówno dla dzieci i dorosłych.

Gość Mirek 24
Na moje klimatyzator typu split jest lepszym rozwiązaniem do domku, koszt instalacji tego typu klimatyzacji może jest większy ale można lepiej dobrać moc urządzenia , agregat chłodniczy zawsze instalowany jest na zewnątrz budynku, sprawdź parametry tego klimatyzatora i zobacz, ja czekam aż mi zamontują fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z sensorem podczerwieni który steruje klimą i kieruje chłodne powietrze na ciepło