Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co za nieudacznik

Polecane posty

Gość gość

W łóżku jest beznadziejny już kawałek drewna jest bardziej podniecający niż ten cep. Roztył się jak ostatnia świnia i tylko czuje jego smród. Zęby myje góra raz w tygodniu więc nawet z mordy mu wali :D Prace ma beznadziejną i bez szans na lepsze zarobki a ja zarabiam trzy razy tyle co on a jestem młodsza. Ostatnio jak zobaczyłam jego paznokcie u stóp to kazałam natychmiast obcinać myślałam że zwymiotuje chyba dwa miesiące nic z nimi nie robił. Z goleniem się jest podobnie mordę ma cały czas jak żyd a pięknym zarostem szczycić się nie może. Mam go dość jest obleśny. Jutro dostanie kopa w d**e i wywale go z mieszkania ciekawe gdzie pójdzie. Do tego jest głupi jak but sam nic nie umie. Gdzie ja miałam oczy przez tyle czasu. Nigdy więcej takiego nieudacznika!

Gość gość
Precz z nieudacznikami!

Gość gość
oj jak się roztył to pewnie myślał że już z nim zostaniesz do końca

Gość gość
Ja bym została gdyby nie był aż taki okropny. Do tego często pije. Wygląda okropnie aż brzydze się spać koło niego ;(

Gość gość
prowo pijak 24 lata nie masz mieszkania bękarcie bez grosza przy d***e

Gość gość
Nie prowo tylko samo życie. Co z wami faceci, dbajcie o siebie!

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona