Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY To normalne ze facet po zdjeciu majtek nie wzwodzie ma 3 cm PENISA??

Polecane posty

Gość gość

Czy to normalne ze ma takiego malego jak chlopiec 10 letni?

Gość gość84
ja takiego mam a w zwodzie 12 cm

Gość gość
a co taki nie moze uprawiac seksu ?

Gość gość
pytalam czy to normalne taki maly bez wzwodu

Gość gość
przeciez takie male to maja male chlopczyki 6 letnie...

Gość gość
normalny rozmiar nie sprawi ci bolu i bedziesz miala swietne orgazmy

Gość gość
taki rozmiar ma dziecko 4letnie a nie 10letnie!

Gość gość
bardzo przystojni mają takie małe penisy

Gość kalisky
nie zaśniesz zanim nie wypijesz browara albo dwa , gdy przypomnisz sobie tu na forum moje słowa . które mogę oczywiście udowodnić pokazując prawdziwe fotki ale żal mi Ciebie, myślę , że jesteś bardzo młoda i nie chcę Tobie namieszać w głowie a jeszcze masz bardzo mało pojęcia o życiu , więc w skrócie , jak zapewne wiesz to jest normalna sprawa, że rodzą się na naszej planecie dziewczyny z normalną vaginą , chłopaki z normalnymi kindybałami , 99 procent, jak zauważyłaś mają te kindybały bardzo małe ale na widok pięknej kobiety w mózgu faceta pojawia się pewna 'plamka' , która powoduje , że na widok pięknej kobiety ten jego 'kwiat' w postaci kindybała rośnie i rośnie i chce wystrzelić na widok kobiety , na ten widok kindybała kobieta reaguje różnie , gdy widzi, że na jej widok kindybał staje na baczność i kobieta zwykle ucieka w obawie przed nieznanym , wiele kobiet ma do czynienia z normalnymi facetami , któremu zwykle kindybał staje na baczmość i zmierzony ma ponad 14 cm. długości i w obwodzie ponad 12 cm. zwyczajnie taki kindybał o takich rozmiarach powinien polską kobietę zadowolić , gdy wpadnie za pozwoleniem do jej vaginy , czyli z trzech centymerów siuśka powstaje potężnej mocy kindybał, który potrafi nawet lód kruszyć na rzece , nie wspominając o rozwaleniu na kawałki kobiecej błony ! ale chcę zwrócić uwagę na 1-2 procent urodzonych i to w każdym kraju , są lesbijki , są geje oczywiście i mają własne kluby towarzyskie , natomiast są między nami także prawdziwe HERMAFRODYTY , czyli posiada narządy żeńskie i męskie a gdy się podnieci to kindybał potrafi osiągnąć nawet 14 centymetrów , być może Twoja najlepsza koleżanka jest hermafrodytą i nawet o tym nie wiesz ?