Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkakukaaandbxue

blagam pomozcie mi

Polecane posty

Gość julkakukaaandbxue

Witam, otóż ostatnio pisałam o tym co mi może dolegać i czy jestem w ciąży. Mam bardzo nieregularne miesiaczki. Przez ostatnie 3 miesiące okres przychodził pare dni przed terminem. W tym miesiącu troche zapomnieliśmy się z chlopakiem i wsadzil go we mnie dwa razy bez zabezpieczenia. W tym miesiącu po okresu od razu miałam normalny śluz- nie taki który musi sie jeszcze oczyścić tylko zwykly przejrzyst, natomiast po paru dniach miałam baaardzo duza ilość brązowo krwawego śluzu przez chyba 3 dni NIE byl klejacy ani ciągnący. W zeszłym miesiącu miałam okres 11. Mija 19 a okresu dalej brak. Dziewczyny na forum rafzily żebym zrobiła test, zrobiłam i wyszedł negatywny robiłam go po poludniu. Ciągle mi jakos tak niedobrze mam tez dużo stresów i meczy mnie temat tego dziwnego śluzu wtedy.. Co to może być? Wczoraj bardzo bolal mnie brzuch i krzyż jak na okres ale nagle jak teka odjal.. Nic

Gość gość
nie jesteś w ciąży możliwe że ten śluz jest od tego że twój chłopak cię czymś zaraził albo miał brudnego

Gość janzjabzjans
Ale mdli mnie i na okres sie nie zapowiada :/ czy test robiony kilo godziny 16 jest wiarygodny?