Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jean Claude van Damme vs Steven Seagal kto wieksza gwiazda?

Polecane posty

Gość gość

kto wiekszym twardzielem?

Gość gość
Ciekawszą historię życiową ma S.Seagal.

Gość gość
żaden nie znoszę tych aktorów moja matka uwielbia sigala

Gość gość
Pewnie, że Jean Claude van Damme. Filmy bardziej wciągające,nie takie nudne jak u Seagala, którego to film raz można obejrzeć i nie "wciągnie" tak jak z Van Damme. Seagal jest bardziej kołkowaty i sztuczny. TixTom

Steven Seagal i Jean Claude van Damme takiego ochroniarza mieć to nie boisz się niczego :)

Gość gość
powinni zagrac w jednym filmie, stalby sie kultowy na lata

Tak, ale Jean Claude van Damme zagrał w więzieniu i szacunek bo dobrze zagrał :) i przystojny jest...

Jean Claude van Damme dostał pierwszą rolę w filmie bo kiedyś pracował jako kelner w restauracji i się poślizgnął i zrobił szpagat a że akurat był tam reżyser w restauracji to zaproponował mu rolę <3 przez głupi szpagat!! Zazdroszczę mu poszczęściło mu się 👄

Gość gość
Steven Seagal i Jean Claude van Damme takiego ochroniarza mieć to nie boisz się niczego X Zamień kota na tygrysa i też nie boisz się niczego. TixTom

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

TixTom tak tygrysa mieć w mieszkaniu w bloku :D 🖐️ nikt by do mnie nie podszedł, ale bałabym się, że by mnie pewnego razu zjadł a ile to je... Tygrysy powinny żyć na wolności... Taka ich natura, ale są śliczne bardzo, że jakby były łagodne to bym je wycałowała na amen i wygłaskała :D

Gość gość
Tak, ale Jean Claude van Damme zagrał w więzieniu i szacunek bo dobrze zagrał i przystojny jest... X No i Krwawy Sport, choć już film ma swoje lata, to zawsze można kolejny raz obejrzeć. No i ta muzyka w tym filmie wszystko fajnie zgrane. TixTom

gość dziś Spadaj z tym Namysłowem! Już i tak każdy wie o tym mieście!!

Gość gość
Nie czytaliście jednak biografii Seagala.

Gość gość
TixTom tak tygrysa mieć w mieszkaniu w bloku nikt by do mnie nie podszedł, ale bałabym się, że by mnie pewnego razu zjadł a ile to je... X Pewnie nie tylko tygrys by chciał się zjeść. TixTom

gość dziś Oglądałam i każdy film z jego rolą był dobry, a może polecisz mi dobry film o więzieniu? Mam ochotę obejrzeć :) chyba wszystkie obejrzałam, ale może znajdzie się jakiś inny ale może być o tematyce poprawczak tylko nie "milczenie" bo oglądałam :)

Gość gość
Sysia jakiś inny, to może Skazani na Shawshank, ale pewnie widziałaś. TixTom

Gość gość
Film o poprawczaku

Gość gość
Sysia uciekła, a Skazani na Shawshank nie jest o poprawczaku. TixTom

Skazani na Shawshank piękny film.... Mam też książkę :) tam było napisane, że faceci przez seks analny mają miesiączke czyli lanie krwią z od/by/tu i muszą sobie podkładać chusteczki by nikt nie widział... Po 3-4 dniach mija...

Gość gość
Skazani na Shawshank piękny film.... Mam też książkę tam było napisane, że faceci przez seks analny mają miesiączke czyli lanie krwią z od/by/tu i muszą sobie podkładać chusteczki by nikt nie widział... Po 3-4 dniach mija... X A to ciekawostka w tej książce. TixTom

Gość gość
Sysia a film na faktach, to który wg ciebie najlepszy? TixTom

Polecam książkę bo tam opowiada ten przyjaciel murzyn o Andrew :) nie wiem czy poprawnie imię napisałam :)

Gość gość
Polecam książkę bo tam opowiada ten przyjaciel murzyn o Andrew nie wiem czy poprawnie imię napisałam X Pewnie się skusze. Kiedyś więcej czytałem, teraz już nie. TixTom

gość dziś Na faktach może o innej tematyce Polski film "Chce się żyć" Historia chorego na mózgowe porażenie Mateusza, który podejmuje trudną walkę o godność i prawo do normalnego życia.

Gość gość
Na faktach może o innej tematyce Polski film "Chce się żyć" Historia chorego na mózgowe porażenie Mateusza, który podejmuje trudną walkę o godność i prawo do normalnego życia. X Tego filmu nie oglądałem, ale zapamiętam na przyszłość. TixTom

Tak to jest piękny film :) polecam... Jak uronisz łezkę to nic się niestanie, ale po tym filmie dziękujesz Bogu, że jesteś zdrowy...

Gość gość
Tak to jest piękny film polecam... Jak uronisz łezkę to nic się niestanie, ale po tym filmie dziękujesz Bogu, że jesteś zdrowy... X Dzięki pewnie i tak może być jak piszesz. TixTom

Gra główną rolę oczywiście Dawid Ogrodnik czyli dobry aktor w filmach "Jesteś Bogiem" o hip-hopie, Disco Polo - historia jak powstała ta muzyka też super film :) Bardzo dobrze zagrał niepełnosprawnego Mateusza i to, że każdy myślał że to roślina a on wszystko rozumiał, jak go pielęgniarka ładna wykorzystała i stała się jego dziewczyną jemu oczywiście się podobało :) jak go chcieli z domu się pozbyć bo rodzeństwo zazdrosne, że mama więcej czasu dla niego przykuwała uwagę...