Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwiazek dla seksu??

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak jest ze mną chyba tylko dla seksu... Wpada do mnie czasami tylko na godzine by pouprawiać seks. Zostaje u mnie na noc tylko jak nie mam okresu.. Zreszta jak mam okres to się w ogóle nie widujemy... Przykre to jest dla mnie.. Jesteśmy ze sobą 7 miesięcy i odką zaczelismy uprawiać seks, nie było ani jednego spotkania bez seksu... Chyba , ze jakaś impreza , ale po powrocie i tak byl seks.

Gość gość
Z tego co napisałaś wydaje się, że jesteś bardzo dojrzałą osobą i wiesz czego potrzebujesz od relacji. Może warto odpuścić na chwile i zobaczyc co zrobi twój chłopak kiedy na jakiś czas straciliście kontakt?

Gość gość
zerwij bo jest z toba tylko dla seksu jak wiekszość mężczyzn

Gość gość
Jemu nie da się odmówić , czasami próbuję tego uniknąć , ale on jest natarczywy... Mówię , ze boli mnie głowa na to on , że seks to najlepsze lekarstwo i już mnie rozbiera...Alo mowie - kochanie chcę poozmawiać a on - zamyka mi usta calując mnie... tak to wlasnie wygląda. Mieszkam sama , wiec nikt nigdy nie moze nam przeszkodzic;/ jak ktos dzowni albo puka do drzwi to nie odbiera ani nie otwiera i mi też kategorycznie zabrania.

Gość gość
Tylko, ze ja sie w nim zakochałam chyba. W towarzystwie i w miejscach publicznych traktuje mnie z szacunkiem i jest bardzo opiekunczy i bardzo męski. Jest moim idealem z wygladu i z charakteru pomijajac ten stosunek o mnie w tych sprawach.

Gość gość
Tym bardziej na razie odpuscie sobie.. a konkretniej Ty odpuść - nie ma sensu byc dla kogos takiego.. chyba ze tobie tez tylko na tym zalezy..

Gość gość
Jest on ode mnie sporo starszy . Ma 27 lat a ja 19 . On ma swoja firmę a ja studiuję, mysle ze z tego wzgledu moze nie traktować mnie powaznie.

Gość gość
zerwij z nim to jakis *****cz

Gość gość
p****** a potem cię zostawi

Gość gość
no nie od razu sudoku... ALe jak mam okres chcialabym zeby przyjechac na wieczor i na noc... poprzytulał, ogladnal jakis film , zjadł ze mną kolacje itp..

Gość gość
nie widzisz że to *****cz zerwij z nim