Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poranionaprzezwiatr

Nie mam już siły

Polecane posty

Hej Jestem osobą, która potrzebuje kogoś kto by mnie kochał, tylko wtedy mogłabym zacząć żyć i mieć sens życia. Ale za każdym razem gdy poznaje faceta, gdy się już w nim zakocham to mnie opuszcza albo nagle staję się chłodny, wychodzi na jaw jego prawdziwa tożsamość. Mam już tego dość. Gdyby wina leżała po mojej stronie to miałabym jesczcze jakąś nadzieje, że jak się zmienie i dam dużo z siebie to bede szczeliwa. Tylko, że ja zawsze się staram, pocieszam, troszczę się, spędzam czas, Nie jestem na każde zawołanie, ale bardzo mi zależy. Ale wszystko i tak w końcu sprowadza się do jednego - ja się zakochuję, on okazuje się być kretynem albo zniszczonym psychicznie facetem. Czy powinnam przestać się łudzić, że kiedykolwiek ktoś mnie pokocha? Bo nie mam siły ciągle mieć złamane serce i być karaną przez świat za to, że byłam dobra i się starałam. Co mam zrobić? Zamknąć się w sobie, pogodzić się z samotnocią i bólem przez nia spowodowany, czy dać sobie spokoj i skonczyc swoj żywot aby już więcej nie cierpiec? Mowie na powaznie, mam dość tego ze zostaje karana za to że chce być szczesliwa. To niesprawiedliwe, a ja nie godze sie z niesprawiedliwoscia.

Gość gość
Taka wrażliwa osoba jak ty na pewno potrzebuje kogoś wrażliwego, a o takich wiadomo ciężko... Cierpliwość jest najlepszym lekarstwem, pomaga unikać rozczarowań. Sam czekałem 7 lat na tę jedyną, teraz tworzymy wspaniałą rodzinę. Myślałem, że już wszystko stracone, że wszystkie sensowne kobiety są w związkach a jednak trafiliśmy na siebie. Tego również tobie życzę. Czasami warto przestać na jakiś czas szukać i skupić się na pasji, nauce, podróżach....

Cześć, Mam podobne doświadczenia jeżeli chodzi o kobiety, jednak z czasem przeszło mi to i nie szukam nikogo na siłę, zajmuję się sobą bo jeżeli sam nie zadbam o siebie to kto to zrobi ? Tobie polecam to samo, daj sobie na razie spokój, poukładaj sobie wszystko w głowie, odsapnij, nie ma co się tak stresować. Wiem że jest ci ciężko zwłaszcza że potrzebujesz kogoś przy sobie jednak nic na siłę. Nie wiem w jakim jesteś wieku dlatego po części jest trochę ciężko określić na jakim jesteś etapie swojego życia i jak wyglądają twoje szanse chociaż bądźmy szczerzy ile byś nie miała to i tak kogoś normalnego spotkasz, bo w każdym przedziale wiekowym są normalne jednostki tylko trzeba mieć po prostu szczęście. Nie rób głupstw, warto jest żyć, nie zmarnuj tej szansy którą dostałaś, tyle osób nie miało możliwości wyboru. Pamiętaj o tym. Pozdrawiam.