Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

już 1 w nocy, a ja zamiast spać siedzę i przeżywam chore dramaty :((

Polecane posty

Gość gość
Zwal Se konia to ci przejdzie

Gość gość zwalicki nzlgwany
nie bój żaby, jeszcze beda lepsze dni

zwalicki przecież już szedłeś spac? nie, w tym roku wszystko się psuje :( nic nie jest ok, a powinno

Gość gość zwalicki niezalogowany
no wyibraz sobie ze leże... ;) z tableta pisze, xanaxu juz dzisiaj nie biore na spanie bo hm..za duzo tych prochow biore. Minusem jest to ze sie nie moge zalogowac z tableta

Gość gość
Jestem. Mi się nie chce logowac z tel, bo potem ciężko się wylogowac.

Gość gość
Nie żaden podszyw. A tak w ogóle to kim jesteś? Zalozyles dzisiaj jakiś temat,który mnie rozbawil :-)

a ja właśnie wysprzątałam kuchnię na błysk i słucham sobie jakiegoś blues'owego radia. co się stało Czkawko? Twoje tematy są....ciekawe, jakim cudem Twoje życie to porażka?

Gość gość
3jane sprzatalas kuchnię o tej porze? Czy mieszkasz w innej strefie czasowej? Dziękuję za mile słowo i docenienie. Porażka, bo relacje z mężczyznami zwykle dawały mi satysfakcję, a ostatnio są źródłem napięć, nieszczęść

tylko godzina różnicy ;) ale ja nie sypiam w nocy, i tak jakoś mnie nosilo a ta kuchnia wołała ciuchutko ale irytująco, to poszłam nieopatrznie zrobić sobie herbatę i ją wysprzątałam :O

Gość gość
A jaki miałaś wczesniej nick? Znalysmy się? Może lepiej sprzątać, zająć się czymś innym,oderwać myśli...powinnam posprzątać życie...

miałam daaaaawno temu inny, ale nie chce do niego wracać ;) od wielu lat wolę być tu z doskoku, przeważnie tylko czytam rzadko się udzielam nawet z gościa :O

Gość gość
A w sumie jak z Francji to i tak pewnie nie znam. Faceci niektórzy ci sami, niektorzy inni. Chodzi o to,ze pod koniec 2015 była kulminacja. Super faceci, przygody,romanse, nawet dawna miłość. Odrodzenie,renesans,barok, szczęście,harmonia,tryumf miłości :-) a teraz posucha. :-( nie wiem to musi być klątwa. Zawsze byłam czarujaca, a teraz kłócę się z każdym facetem.