Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawodnik

faceci w spódnicach, sukienkach i na obcasach z make up

Polecane posty

Gość zawodnik

czy taki widok faceta w sukience i na szpilkach z make_up na twarzy jeszcze dziwi kobiety , skoro od najmłodszych lat Mamusie uczyły chłopaka , jak należy się malować i dobierać kobiece ubrania aby wyglądali zwyczajnie i kobieco ? A w rodzinach wielodzietnych to jak bywało ? Buty po Marcie już za małe ale pasowały na Michała , więc może śmigać do szkoły w rajstopach Zośki , podkoszulki po Jance już są za małe ale na Michała będą dobre i Michał wychowany wśród wielu kobiet zwyczajnie śmigał w kobiecych ubraniach i nauczył się w wieku 13 lat łazić na szpilkach Marty i w sukience Honoraty , siedem kobiet w domu a On jeden , teraz chłopcy na sali gimnastycznej się trochę śmieją , że Michał ma na sobie sukienkę siostry i rajstopy oraz botki na obcasie ale gdy zrozumieli , że jego rodzina otrzyma z programu 500 plus aż ponad 4000 PLN to śmiechy się skończyły a Michał nadal przychodzi do szkoły w sukience i w rajstopach starszej siostry

Gość gość
Nie rozumiesz sytuacji więc piertolisz głupoty. Chodź sobie w rajtuzach, kieckach, szpilkach i czego tam chcesz. Daj innym żyć bo ich życie nie ma żadnego wpływu na twoje.

Gość gośćpeny
A co w tym dziwnego to raczej faceci powinni chodzić w sukienkach czy w spódnicy to korzystne dla jąder kiedyś każdy nosił sukienki i było dobrze a teraz tylko dla kobiet totalna bzdura ja noszę sukienkę kiedy tylko mogę i czuję się dobrze

Gość Bartek

Ja tez chodzie w szpilkach i ...ence