Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Calowalam sie z bylym

Polecane posty

Gość gość

Przez pol roku mialam kontakt z byly. Czeste wiadomosci ,lubilismy gadac a rozne tematy. O w tym czasie mial i ma d**e. Czasem zapeoponowalam luzne spotkanie na piwo odmawialm mowiac "to sie zle skonczy" czasem przyjechal na fajke,pogadalismy itd. Ogolnie nasze rozstanie bylo mega buzliwe w sumie przez jego znajomych i rodzine. Po jakims czasie bylam z kim ale on nadal byl chociaz to wypieralam. Zwierzylam mu sie ze porobilam swojego obecnego faceta z innym. Zwyzwal mnie powiedzial ze sie po mnie nie spodziewal i ze to najgorsze. Ze do tej pory myslal ze przyjaciele i rodzina mu mnie zabrali bez podstawnie sie troszczac ale mieli racje. Minelo 2 miesiace kontakt nadal byl. Rzucilam propozycje spotkania. Ok. Spotkalismy sie na piwo. Wesolo fajnie. I weszlismy na ciezkie tematy. Przytulil mnie mocno . Powiedzialam ze w koncu mam poukladane zycie ze mam mature na glowie i to jest dla mnie wazne. Zapytal czy ma go nie burzyc. Powiedzialam ze tak. Chwile pozniej juz sie namietnie calowalismy jak kiedys... zapytalam czy tylko chce mnie przeleciec a on ze nie ze chce poprostu calowac co jest dziwne. Rozkleilam sie troche. Pocieszyl trzymal za reke. Powiedzialam mu ze teraz jest takim samym chuje jak ja ze zdradza...a on ze nie pierwszy raz...powiedzial tez tylko ze jest z nia dla seksu... Wyszlismy. Pocalowalismy sie i rzucil do zobaczenia. Odchodzac patrzyl caly czas na mnie. Pozniej napisal jak tam... pisalby ze nie zaluje i ze by mnie przelecial...i ze chcialby umowic sie na seks. Powiedzialam ze nie ,przeprosil za propozycje. Nie wiem co o tym myslec... kocham go ale nie chce w to branc ... chyba. Ale na pewno nie chce przugodnego seksu ktory na dodatek bedzie mnie bolal...a z drugiej strony tesknie.

Gość gość
Aleś ty łatwa. Ale nie przejmuj się bo to tylko głupie uczucia ... ale łatwa jesteś Po co się z nim dalej całowałas jak powiedział ze ciągle ją zdradza? Wiadomo ze z tego związku nie będzie bo tobie pewnie robił to samo