Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blagam, nie przeklreslajcie mezczyzny po 30stce ktory nigdy nie byl w zwiazku.

Polecane posty

Gość gość

Moze cierpial na otylosc, depresje, fobie spoleczna, silny tradzik. Dopiero teraz sie z tego wygrzebal i chcialby normalnie zyc.

Gość gość
Wiesz, ja nie przekreślałam ale facet zachowywał się potem jak smarkacz i uznal że musi odbić stracone lata, więcej się z takim nie zwiążę

Gość gość
Ile miałaś wtedy lat?

Gość gość
25

Gość gość
A on ile? Szukał młodszych jeszcze?

Gość gość
31. Nie, nie szukał młodszych, tylko paru latach wspólnego życia przestał mówić o ślubie i zaczął interesować się dziewczynami z internetu, głównie zajętymi (mąż, dzieci) i szukającymi odskoczni. Chwalił się im, że potrafi gotować (prawda, umiał, ale nader rzadko z tego korzystał) i swoim hobby, a one go podziwiały, jakim wspaniałym mężczyzną jest. Wcześniej nie miał powodzenia, bo był biedny, nieoczytany, robił błędy w pisowni. Ja wiążąc się z nim popełniłam coś w rodzaju mezaliansu. Zachęciłam go do książek, szkoły, pomogłam uwierzyć w siebie, przestał robić błędy, odłożył trochę pieniędzy mieszkając w moim mieszkaniu, znalazłam mu lepszą pracę i kopnął mnie w zadek :)

Gość gość
To ile lat razem byliście? Znalazłaś sobie kogoś potem?

Gość gość
I we wszystkich znanych mi (opowiadanych przez koleżanki) przypadkach było identycznie. Facet, który był samotny do 30, nie miał powodzenia, one odkryły w nim coś wyjątkowego i dały mu szansę - zawsze po paru latach, gdy poczuł się pewnie, zdradzał, oszukiwał i nagle stawał się "niegotowy do stałego związku".

Gość gość
Byliśmy razem 8 lat. Obecnie spotykam się z mężczyzną o 8 lat młodszym, który poważnie myśli o życiu, bo też go pokopało.

Gość niepelnosprawny_org
nic sie nie dzieje, wszystko jest "ok", po co płakac nad rozlanym mlekiem, życ tak jak sie chce i nic nikomu do tego.

Gość gość
Dałam takiemu szansę choć się obawiałam. I co? jak zaczęłam się angażować nie wiedzieć czemu on zapadł się pod ziemię, wycofał jak tchórz, olał. A nic się nie stało, na randkach było wręcz cudownie. Nie wiem do dziś o co temu facetowi chodziło. Ale ja do dziś nie mogę o nim zapomnieć:-(