Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nasym31

Pytanie do dziewczyn 17 21 lat które maja konto na sympatii

Polecane posty

Gość Nasym31

CZy piszą do was faceci po 30 ? Co o nich sadzicie ? Czy dajecie im szanse ?

Gość gość
Tak, piszą. Przeważnie żonaci albo nieudacznicy życiowi. Nie, nie daję. Nie chcę o tyle lat starszego typa. Jak lubi różnice wiekowe, niech poszuka pani po 40-tce...

Gość Nasym31
A gdyby ci się spodobał i nie był żonaty to wiek by był jakąś barierą ?

Gość gość
Tak bo to nieudacznik

Gość gość
A skad wiesz ze nieudacznik? Po za tym moze nie takie roznice wiekowe lubi ;)

Gość gość
Jak jest naprawdę przystojny i interesujący to sam wie i nie musi zadawać takich pytań:classic_cool:

Gość gość
Pisałam tylko o 10:46. Tak naprawdę byłabym w stanie przeżyć różnice wiekowe, gdyby facet był absolutnie wyjątkowy pod względem charakteru i bardzo ciekawy. No i oczywiście młodziej wyglądał, był zadbany, atrakcyjny, miał mnóstwo energii. Ale niezwykle rzadko się tacy zdarzają :) Tak, zauważyłam, że większość facetów lubi różnice w wieku, wyglądzie i statusie materialnym wyłącznie wtedy, kiedy laska jest młodsza, ładniejsza i bogatsza. Myślę, że przede wszystkim by mnie odrzuciło to, że szuka sobie młodszej, a rówieśnice uważa za niegodne siebie. Nie lubię takich ludzi, którzy oceniają potencjalnego partnera po wieku, wyglądzie, statusie materialnym i wymagają od innych czegoś innego od siebie. Więc raczej byłabym ostrożna w stosunku do takiej osoby poznanej na Sympatii. Co innego gdybym poznała go w realu. W ogóle na Sympatii mam wrażenie, że większość osób to etatowi przelatywacze, mam tam konto od listopada, a od grudnia już nie wchodzę na nie, czas je usunąć. Nikogo normalnego tam nie poznałam :)

Gość gość
Jak byłby wyjątkowy to miałby szanse jak jest mniej-więcej przeciętny to wole rówieśnika.

Gość gość
Ja mysle ze nalezy olac co kobitki maja do powiedzenia i robic swoje jak mnie nie w doope pocaluje i ide do innej a jak mnie ta ta inna nie chce to tez niech mnie w doope pocaluje i ide do jeszcze innej itd. Kogo obchodzi czego one chca ja wiem czego ja chce a jak mnie nie chce to olewam i ide do innych ktore ja chce i ktore mnie chca