Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile macie lat i czy macie wszystkie zęby swoje?napiszcie

Polecane posty

Gość gość

ile macie lat i czy macie wszystkie zęby swoje?napiszcie

Gość gość
mam 20 lat i nie mam jednego zeba przez dentyste mam slabe zeby (u mnie w rodzinie każdy ma takie) dlatego szybko sie psuja, mialam robione kanałowe no i facet powiedzial zeby za miesiac przyjsc to dokończy ale jego już nie było, gdzies sie przeprowadził, poszlam do drugiego, pani powiedziala ze nie wie co bylo robione (nic mi w karcie nie zapisał) wiec nie moze ingerować żeby mi krzywdy nie zrobić, ząb ten zaczął poprostu gnić, łamać się (przez niego w buzi mi śmierdziało) okazało się że to przez trucizne ktora tam miałam, w końcu nie mogłam go znieść, cała korona połamała się gdy ugryzłam batona, okropnie to wygladało i pachniało, jedynie co można było zrobić to wyrwać, gdybym wcześniej poszła do tamtej pani miałabym nadal zęba (bo leczyła mi innego kanałowo i jest z nim w porządku) a tak nie mam, na szczeście była to 6 wiec nie widać ze nie mam zeba gdy mówie czy się uśmiecham

Gość gość
Prawie 34 lata, nie mam obydwu prawych piątek. Usunęli mi w ramach leczenia ortodontycznego kiedy byłam nastolatką. Nie widać, że ich nie mam. :) Do tego dwie usunięte ósemki, bo nie było na nie miejsca.

Gość gość
Mam 26lat i nie mam dwóch szóstek , ale nie widać, że ich nie ma gdyż mam przesunięte zęby. .

Gość gość
19 lat i mam sztuczną dwójkę i brak szóstki ;_;

Gość gość
29 nie mam jednej osemki krzywo wyrosla i trzeba bylo wyrwac. Jeden zab mialwm leczony kanalowo reszta jest ok.

Gość gość
53 i wszystkie swoje, chociaż 2 martwe.

Gość gość
melduje że mam 30 lat i na prawym górnym boku nie mam zębów, nie leczyłem i wypadły a po tym duża próchnica

Gość gość
22 mam sztuczną szczęke

Gość gość
21, jeden niestety leczony kanałowo...zaniedbanie w latach młodzieńczych i fatalne odżywianie (dom dziecka)

Gość gość
26 lat jeden leczony kanałowo brak jednej szóstki reszta ok

Gość gość
61 lat, wszystkie swoje, choć większość poplombowanych i 2 lub 3 martwe, na jednym ułamanym koronka :)

Gość gość
39 lat wszystkie Góra i dół

Gość gość
26. Wszystkie moje

Gość gość
Mam 29 lat i mam wszystkie swoje,oprocz dwoch osemek dolnych,bo rosly krzywo i naciskaly na inne zeby i trzeba bylo usunac.Nie wiem,po co czlowiekowi rosna w ogole zeby madrosci ?:O Podczas jednego zabiegu bolalo jak cholera,bo mialam lekkie zapalenie,nie chcialabym przez to jeszcze raz przechodzic :O

Gość gość1234789
a ja mam 27 i nie mam 5 zębów

Gość gość
49 l,brak jednej szóstko dolnej,reszta bielutka i równiutka,nieraz ktos mnie sie zapytał czy to moje zeby,jak odpowiadam ze tak to i tak musla ze sciemniam. Chyba jednak uzebienie tez jest dziedziczne no moj tata mial n zdrowe i mocne zeby.

Gość gość
64 lata. Gorne zeby wszystkie wlasne (jeden z plomba). Dolne - brak 5-u przez dentyste idiote. Uzebienie jest niestety dziedziczne. Moja matke miala wszystkie swoje zeby (niektore z plombami). Kiedy miala 79 lat i musiala byc operowana lekarz powiedzial, ze musi wyjac szczeke przed operacja i nie chcial uwierzyc, ze to sa jej wlasne zeby :-)