Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aborcja

Polecane posty

Gość gość
Japrdl. Jak to czytam to plakac i smiac mi sie chce na fakt twoj wybor, ale k***a ja mialam kiedys depresje i w tedy o seksie nie myslalam. Kurwa rznac sie potrafi szmata j****a a kolejnego dziecka to juz nie. Co za k***a trzeba byc zeby takie rzeczy robic, wogole urodzilas dwojke wiec wiesz ze to istota zyjaca i nie masz wyrzutow sumienia?'a te k***y co popieraja to to chyba nigdy dziecka nie urodzily. Depresja przy malenstwu? Ja bylam tez omotana po porodzie ale to wlasnie dziecko postawilo mnie na nogi radosc dawalo i daje kazdego dnia !!! A ty k***o ginn szmato. Niech ci sie te zabojstwo aborcja dziennie po nocach sni, niech.cie dreczy do konca zycia i wyladuj w toszku. !

Gość gość
Nie pluj jadem...to że masz dzieci...i frustracja z ciebie wychodzi.. to nie wina innych kobiet..widać ile w tobie żalu i jadu do tak naprawdę obcej osoby...jakby to powiedział mój 7latek-,. żal mi cię"

Gość gość
Wielkie obrończynie czegos co jest w cudzej macicy sie znalazły ale zeby normalnie potraktować drugiego ISTNIEJĄCEGO CZŁOWIEKA to juz nie. Wazne ze nad cudzym rozpłodem sie rozczulają a reszcie która juz istnieje na tym swiecie trzeba dowalić ile sie da. Kobiety ciężarne-niech stoją w kolejce bo miały sile po sklepie latać to niech stoją. Jak siedzą okrakiem to tez zbulwersowanie estetyczne nagle jest. Jak prosi o miejsce siedzące w komunikacji miejskiej to trzeba jej pojechać. Ciężki porod? skoro nogi miała sile rozłożyć niech cierpi-takie wlasnie wasze myślenie o ciężarnych. O malych istotach jeszcze gorzej- bachor, gown/iak, bękart itd. Matka z dzieckiem na spacerze tez przeszkadza bo dziecko płacze albo zbyt wiele miejsca w sklepie zajmują. Trzeba sie wyżyć i dopier/dolic, a co! Karmi piersią publicznie-a to bezwstydnica! Trzeba ja zbesztać-rozpłodowa krowa przeciez. Gnoicie tych ludzi na tym swiecie a nad czyms co mozgu nie ma, uczuć, wspomnień to juz larum! Obrończynie sie znalazły!

Gość gość
Japrdl. Jak to czytam to plakac i smiac mi sie chce na fakt twoj wybor, ale k***a ja mialam kiedys depresje i w tedy o seksie nie myslalam. K**wa rznac sie potrafi szmata j****a a kolejnego dziecka to juz nie. Co za k***a trzeba byc zeby takie rzeczy robic, wogole urodzilas dwojke wiec wiesz ze to istota zyjaca i nie masz wyrzutow sumienia?'a te k***y co popieraja to to chyba nigdy dziecka nie urodzily. Depresja przy malenstwu? Ja bylam tez omotana po porodzie ale to wlasnie dziecko postawilo mnie na nogi radosc dawalo i daje kazdego dnia !!! A ty k***o ginn szmato. Niech ci sie te zabojstwo aborcja dziennie po nocach sni, niech.cie dreczy do konca zycia i wyladuj w toszku. ! xx Ty jesteś o wiele gorsza, poczytaj zepsuty, zgniły człowieku, to co wyplułaś z siebie. Jak musisz być skrzywdzona w życiu, by mieć w sobie tyle nienawiści? Matka cię biła, czy ojciec za mocno kochał? Nie mów, że masz dzieci, bo takie coś, jak ty nigdy nie powinno się rozmnażać, a leczyć.

Gość gość
Gość 15.08 Idealne podsumowanie 'obrończyń płodów', ludzi już nie szanują, zaplują się, toczą pianę, byleby dowalić. Przypomina mi się historia koleżanki, która kilka lat temu chciała pochować dziecko urodzone w 5 mcu, na co ksiądz odparł "a po co ty to! wzięłaś ze szpitala?'..ksiądz, co broni dziecka poczętego..

Witaj. Nie mozemy miec wlasnych dzieci,a tak bardzo o tym marzymy. Kazde moje zajscie udane w ciaze wiaze sie z zagrozeniem nie tylko dziecka zycia ale i tez mojego. Do szczescia brakuje nam tylko malenstwa. Bardzo chcemy adoptowac,mamy siebie ale to nie wystarczy,bo chcemy.miec dla kogo zyc nie tylko dla siebie ale tez dla dziecka. Moj mail wilkkarolina888@gmail.com

Gość gość
aborcja? wiec dostaniesz przed zabiegiem 2 tabletki o nazwie arthrotec kilka godz nie możesz nic jeść, zabieg trwa ok 15min zależy który to tydz, czym prędzej się podejmiesz zabiegu tym mniejsze obciążenie psychiczne, po zabiegu cierpi się psychicznie i fizycznie, zależy na ile jesteś silna by wytrzymać ból, zabieg boli mimo znieczulenia, po zabiegu będziesz kilka dni krwawic i brać leki przeciwbólowe i niewolno wspozyc z 2tyg po zabiegu, koszt zabiegu w Polsce od2000-4000zl. Przemyśl to dobrze, bo czasu potem nie cofniesz za błędy płacimy. Po aborcji są nawracające myśli i czasami wyrzuty sumienia ,tak to wygląda. (proszę mnie nie oceniać to sprawa każdej kobiety indywidualna.)

Gość maja1212
ja u ginekologa na slasku chirurgicznie bo pozny tydzien wiem ze oferowal farmakologie sprawdz czy email aktualny adam.ginekolog. małpa o2.pl

Gość gość
urodz i pozostaw w oknie życia jak jesteś taką wyrodną matką. Widać że skoro chcesz dokonać aborcji czyli zabójstwa znaczy ze cos z Tobą jest nie tak. Urodz i pozostaw w oknie życia. Niech Ono Żyje.

Gość gość
„JA czy TY?” Telefon Zaufania (58) 6 915 915 i Netporadnia www.netporadnia.pl dla osób, które rozważają aborcję oraz tych, które już jej dokonały. Godziny kontaktu: od 16.00 do 6.00 Oferujemy bezpieczną przestrzeń rozmowy dla osób, które myślą o aborcji. Jesteśmy po to by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wiedzę z zakresu: medycyny, farmakologii, procedur wsparcia instytucjonalnego, psychologii prawa, A także wsparcie emocjonalne. Wyznajemy zasadę, że „droga do mądrej decyzji prowadzi przez wiele pytań”. Swoje działania kierujemy do kobiet, mężczyzn, personelu medycznego oraz wszystkich osób, które doświadczają skutków aborcji. Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję.

Gość gość
Ja nie rozumiem dlaczego wy żrecie mięso... to przeciez mordowanie zwierząt..no tak zapomniałam, zwierzęta nie mają duszy, tylko bezmózgi "człowiek" ma. Komarów tez nie mordujecie debile, w końcu to żyje

Gość gość
„JA czy TY?” Telefon Zaufania (58) 6 915 915 i Netporadnia www.netporadnia.pl dla osób, które rozważają aborcję oraz tych, które już jej dokonały. Godziny kontaktu: od 16.00 do 6.00 Oferujemy bezpieczną przestrzeń rozmowy dla osób, które myślą o aborcji. Jesteśmy po to by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wiedzę z zakresu: medycyny, farmakologii, procedur wsparcia instytucjonalnego, psychologii prawa, A także wsparcie emocjonalne. Wyznajemy zasadę, że „droga do mądrej decyzji prowadzi przez wiele pytań”. Swoje działania kierujemy do kobiet, mężczyzn, personelu medycznego oraz wszystkich osób, które doświadczają skutków aborcji. Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję.

Gość gość

Gość Ewelina_P
Bezpieczne i skuteczne tabletki poronne Zestaw nr 1 12 tab Arthrotec 250zł (skuteczność 70%) Zestaw nr 2 12 szt Arthrotec + 1 szt RU486 koszt 350zł (skutecznosć 94-95%) Zestaw nr 3 12 szt Cytotec + 1 szt RU486 koszt 550 zł (skutecznosć 97%) (ru486 z Mołdawii) Zestaw nr 4 12 szt leku MISOPROST + 1 szt RU486 z UK koszt 750zł (skutecznosć 98%) WYSYŁKA wysyłamy SMS na Nr Tel ☎ 577_405_474 Wysyłamy natychmiastowo po zamówieniu. Wszystkie przesyłki są ze sprawdzeniem zawartości przed zapłatą. Wysyłamy także za granicę do wszystkich krajów do każdego zestawu jest dołączona jest instrukcja w języku polskim GWARANTUJE NAJWYŻSZA JAKOŚĆ UCZCIWOŚĆ DYSKRECJE zapraszam do zakupu Tel ☎ 577_405_474 Ewelina

Gość gość
Przeczytałam kilka pierwszych odpowiedzi i wniosek jest krótki: to forum schodzi na psy

Gość MiMi22

Polecam panią Ewelinę  577_405_474, szybka wysyłka, i otrzymałam to co zamawiałam

Gość Krolowa43

ja też polecam Panią Eweline szybką wysyłka i stały kontakt z Klientem