Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
shoshana1701

Chlopak wspollokatorki

Polecane posty

Witam wszystkich. Chce uzyskac waszych opinii oraz upewnic sie ze jestem az tak ogromna choleryczka. :-) (Byc moze jestem) Mieszkam w trzypokojowym mieszkaniu z moim chlopakiem oraz inna dziewczyna. Jestem osoba bardzo cicha, praktycznie caly czas siedze w swoim pokoju albo w bibliotece I sie ucze. Zyje zgodnie z zasada zyj I daj zyc innym jesli chodzi o mieszkanie z innymi. Dziewczyna z ktora mieszkam sprowadza chlopaka regularnie na 3-4 noce w tygodniu. Aktulanie chlopak jest w naszym mieszkaniu od dwoch tyg. W przeciagu ostanich tygodni prosilam go zeby sciszyl telewizor 3 razy. On trzyma pilota w dloniach. Gosc czuje sie jak u siebie w domu. To ja musze sie dostosowac do jego rozkladu dnia. Salon I kuchnia sa polaczone ze soba wiec jem sniadanie - slysze go , widze. Obiad, lunch, kolacja. Non stop. Moja wpollokatorka nie ma za grosz wyczucia ze jesli ma sie gosci nie powinna mnie zmuszac zebym patrzyla na nich non stop przez 2 tygodnie. Nie pisalam sie miec 4tego wpollokatora lezacego na kanapie ktora jest wspolna przez 12 h - tak 12 godzin 3-4 razy w tygodniu. (ostatnio 2 tygodnie) Mam go serdecznie dosc moj chlopak tak samo. Tylko, ze oboje jestesmy bardzo nie klopotliwymi ludzmi, nie chcemy konfliktow. Jak wy byscie sie czuli ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować