Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mi sie dzieje? pomocy !!!!

Polecane posty

Gość gość

Mam problem. Piersi mam ciezsze, caly czas napuchniete, wyszly mi na nich zyly ktore widac szczegolnie wieczorem,brodawki zrobily sie brazowe. Najbardziej przeszkadza mi brzuch. Jak zaloze spodnie z gumką ktora go uciska to jest mi niedobrze i czuje ucisk w brzuchu. Nie moge spac na prawym boku poniewaz dostaje chwilowego braku powietrza ? :/ tak jakby krew nie doplywala mi do szyi. jak położę sie na lewy bok to mi mija. W brzuchu ciagle slysze jakies bulgotanie, skurcze czasami lekkie, ukłucia. Ciagnie mnie od podbrzusza w gore do pępka. Brzuch napuchl na dole. Ostatni okres byl bardzo skąpy , mial inny kolor i trwal krocej o 2-3 dni. Nie odczuwam objawow nadchodzacego okresu, czuje sie obco w swoim ciele. W piersiach czasami cos kluje, czuje mrowienie. Jakis tydzien temu meczyly mnie jeszcze lekkie mdlosci. Od miesiaca chce mi sie spac, ciagle ziewam, jestem nieprzytomna, nie potrafie skupic swojej uwagi na niczym. Odczuwam tez czasami leciutkie kłucie w jajnikach, kilku sekundowe ktore znika. I tak od miesiaca. Czy to może byc jakas powazna choroba ? :/

Gość gość
Ciąża. Zrób test ciążowy.