Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dybala

Czy podoba wam się Marta Wierzbicka?

Polecane posty

Gość Dybala

Witam! ostatnio naszła mnie refleksja dotycząca tych wszystkich aktorek, dziennikarek, i ich domniemanego piękna, zwłaszcza jakoś na myśl mi przyszła Wierzbicka. Dziewczyna jest atrakcyjna, ma duży biust. I to wszystko! Nie wiem jak wy, ale ja mieszkam w dużym mieście - Wrocław, i muszę przyznać, że takich dziewczyn jak ona w moim mieście jest masę. A nawet ładniejsze. Ile to nie ma nad nią zachwytów, jaka to nie jest piękna jaka sex bomba. Nie wiem czy to nie jest trochę przesadą bo idąc ulicą w dużym mieście widzę dziewczyny co pare minut na tym samym poziomie urody, albo dużo ładniejsze. Bo chodź jest atrkacyjna to jakoś mnie nie przekonuje żeby odrazu ogłaszać ją najpiękniejsza polką. W dodatku totalne beztalencie, jak Wojewódzki się śmieje z Mroczków to niech się pośmieje i z niej bo to te samet kariery

Gość gość
Pewnie, że nie jest piękna, jest ładna. Taka aktorka dziennie spędza z 3 godziny nad swoim wyglądem, ćwiczenia, kosmetyki, ma na to hajs. POZA TYM, KAMERA NIE ODDAJE RZECZYWISTOŚCI. Napewno jest osobą atrkacyjną ale u mnie na uczelni też są osoby aktracyjne

Gość gość
Brałbym ją, ale bez szału

Gość gość
jest ładna i to jest fakt, poza tym slawna

Gość gość
Pewnie że jest ładna i atrakcyjna ale wiadomo że dobre zarobkowanie też ma wpływ na wygląd kobiety.

Gość Dybala
zawsze rozpędzam skórę pod Martę Wierzbicką

Gość gość
Czasem wydaje mi sie, ze na kafeterii siedzi mase zawistnych kobiet zwłaszcza po takich wpisach :P no jest ładna i ma pieniadze i co szkoda wam? Ja bym jej dała z 8/10

Gość gość
A kasa nie zawsze idzie w parze z urodą przykładem brzydkiej i bogatej jest Magda Gessler czy np Cichopek

Gość gość
Mi się ona od dawna podoba, jest jak taka ładna dziewczyna z sąsiedztwa. Nie jest seks bombą ale ma ładną buźkę, dobrą figurę i piękne, pokaźne piersi. Dla mnie jest super, ale ja po prostu wolę taką skromniejszą urodę.

Gość gość
Albo Chodakowska, ma kase, a uroda nie grzeszy

Gość gość
Zaiebista jest, chciałbym przyssać się do jej piersi i doprowadzić ją do orgazmu sutkowego. Jeszcze jakby miała w nich mleko to ohhhh

Gość gość
Jak ktos jest ogólnie brzydki to kasa niewiele pomoże ale kobieta 6/10 przy pomocy pieniędzy może wyglądać 8/10

Gość gość
Staram się nie oceniać urody ludzi, ale tutaj sie wypowiem, bo dla mnie ona jest naprawdę niezbyt ładna. Pamiętam ją z na wspólnej z tych wczesnych odcinków i pomyslałam o jaka zwykła dziewczyna, taka sama jak tysiące w szkołach, ładneisjze są u mnie w klasie. I teraz jak widzę, że kreuje sie na jakąś seks bombę to oczy mam otwarte ze zdziwienia. to jest dowó na to, że media ludziom wszystko wmówią. Wierzbicka to 5/10 i jeszcze punkty ujemne za chory pomysł na promowanie się.

Gość gość
Aleksandra Szwed jest ładniejsza, ale Wierzbicka też niczego sobie

Gość gość
17:41- ona si chodziac umie wypromować, z ty co? :P nigdy nie bedziesz pewnie zarabiala tyle co ona i nie bedziesz slawna czy podziwiana, a ona jest, miała dziewczyna leb na karku i umiala z tego zrobic pozytek

Gość gość
Fakt, wyrobiła się z wiekiem :) Tak jak Ola Szwed. A z takich po 30-stce to Marta Zmuda trzebiatowska jest ładna ,albo Karolina Gorczyca tez

Gość gość
Nie oglądam serialu ,ale słuchałam jej wypowiedzi i powiem,że odniosłam wrażenie,że to osoba infantylna,prosta i nic nie znacząca.

Gość gość
Ze Szwed mam to samo, też pamiętam jej dawniejszy wygląd i za cholerę nie podoba mi się nadal :D

Gość gość
Szwed jest super laską, nie gadaj

Gość gość
Po prostu mam przed oczami tę jej rolę w rodzinie zastępczej. nie wyrastała na ładna kobietę. to jest raczej dowód na to, że dzięki możliwościom wizażu i mozna poprawić wiele. Gdyby nie kasa z serialu to by nie wyrosła "sama z siebie" na laskę, za którą ją niektórzy teraz uważają.

Gość gość
Ale po co takie wasze wnioski ? Z zazdrości?

Gość gość
pewnie was boli to, ze one dzieki kasie mogły sobie coś poprawić, a wy nie bardzo macie tą kase

Gość gość
No i, ze są sławne, podziwiane i w ogóle i ładne przy tym, może was boli,ze wy takich mozliwości nie macie i prawdopodobnie nigdy nie będziecie np slawną aktorką nawet taka grającą w serialach