Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest wg was gorsze jedzenie słodyczy czy pizzy

Polecane posty

Gość gość

błagam, opiszcie mi ten temat kocham zarówno słodycze jak i pizze, na co mogę pozwalać sobie częściej

Gość gość
Słodycze są gorsze, bo niszczą zęby.

Gość gość
a co jest wg was najgorsze w pizzy? co ryzykuje osoba jedząca np raz w tygodniu średniej wielkośc***izzę?

jedno i drugie jest tuczące jeśli chcesz schudnąć, nie jedz tego jeśli już kombinujesz, co sobie możesz wtrynić, bo "obejść się bez tego nie możesz" to zapomnij o spadku wagi

Gość gość
niesrtety tak podejrzewam Ewa i jest mi z tym okropnie. A jak sądzisz- raz w miesiącu?

Gość gość
Po dwie kostki gorzkiej czekolady nawet dietetycy zalecaja. Pizze mozesz zrobic sobie w domu raz w tygodniu oczywiscie umiejetnie dobierajac skladniki.

Gość gość
no tak...ale myśle o takiej z pizzeri, jezu jak ja facetom zazdroszczę, oni nie mają takich rozkmin

Gość gość
No to o takiej pizzeri zapomnij. Ja co tydzien robie pizze w domu ze wzgledu na dzieci juz ze dwa lata, robi sie prosto szybko i smacznie no i wiem ze nie ocieka tluszczami.

Gość gość
jak ją robisz, masz szybki przepis?

Gość gość
A ja nie uważam, żeby pizza zrobiona w domu była niezdrowa, kaloryczna owszem ale nie niezdrowa, a kalorycznosc też da się trochę zminimalizować np. wybierając chudsza wędliny czy mniej tłusty ser no i nie polewac sosami

Gość gość
smutno mi;-(( wiem, wiem...jak zjeść ciastko i mieć ciastko, oto mój dylemat, jak jeść słodycze, pizzę, pić piwo, drinki, jesć cjipsy i chodzić do restauracji i ładnie schudnąc, najlepiejn nie ćwicząc no ale....boli i koniec;-(

Ja uwielbiam pizze, natomiast słodycze mogą dla mnie nie istnieć :). Mam też w mieście wypatrzoną pizzerię gdzie od lat robią dobre ciasto bez chemii, wszystko świeże i pyszne. Mimo tego tylko raz w miesiącu pozwalam sobie na nią, nawet rzadziej.

Gość gość
no ok, a znacie jakiś dietetyczny przepis na ciasto do pizzy?

Gość gość
u mnie w mieście na szczęście też jest taka pizzeria;-) czuć, ze mają świerzyznę samą, cieszę się z tego

Gość gość
Ja robie ze zwyklej maki ale mozna uzyc orkiszowej.

A tam od razu gorsze. Wszystko jedzone z umiarem jest ok. Moim zdaniem i słodycze i pizza są ok. A najbardziej na świecie uwielbiam tą z Party Pizza i żelki ;)

Gość gość
won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!! won spamerska kuuuurvvo!!