Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaśka123

Koleżanki mojego faceta

Polecane posty

Dziewczyny proszę poradźcie mi co zrobić z koleżankami mojego faceta. Jest on studentem 4 roku i właśnie teraz pozmieniane zostały grupy, przez co został przypisany do jednej z 3 okropnymi dziewczynami. Od kiedy tylko zaczęły się pierwsze zajęcia wiedziałam, że będzie z nimi problem. Przeglądając jego telefon (wiem, że nie powinnam, ale akurat wpadł mi w ręce) dostrzegłam, że zwierza się on z naszych spraw jednej z nich, zapytany o co chodzi, zbawił mnie tekstem: "to tylko moja przyjaciółka" (tak, znał ją wtedy 4 miesiące). Dziewczyna natomiast ewidentnie go nakręca przeciwko mnie. Kolejne dwie, na imprezie urodzinowej znajomego były bardzo przyjaźnie nastawione do mnie, szkoda ze tylko przy moim chłopaku. Wspólne zdjęcia, śmianie, gadanie. Jednak gdy tylko odszedł zaczęło się śmianie, ale pod nosem, gadanie, ale na ucho i "mierzenie mnie". Jednak po imprezie jedno ze zdjęć wylądowało na Fb, oczywiście te na którym wyszłam najgorzej. Jestem osobą szczerą, więc podzieliłam się moją opinią w komentarzu. Zdjęcie, fakt faktem usunięte, a ja zostałam mianowana chamską i wredną. Do tego miesiąc temu była kolejna impreza, na której nie mogłam się pojawić, więc owe dziewczyny wykorzystując moment mojej nieobecności obgadywały mnie do wszystkich moich znajomych. Powiedzcie co robić? Denerwują mnie niemiłosiernie, a także doprowadzają do kłótni między mną i chłopakiem. On uważa, że od początku byłam do nich źle nastawiona, a one są dla mnie bardzo miłe. Ja z chłopakiem jesteśmy ponad 4 lata i nie chce, żeby tak perfidne dziewczyny zepsuły nasz związek. Dodam, ze ja mieszkam w Szczecinie, a mój facet we Wrocławiu. Zawsze radziliśmy sobie na odległość, ale teraz już nie wiem co mam robić.

Gość gość
olej sprawe, jak wroci to Twoj jak nie, niech idzie do nich