Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze sexy

Chce normalnego męskiego faceta

Polecane posty

Gość zawsze sexy

Nie chodzi mi wcale o Maczo. Wysoki brunet może być szpakowaty Silny- żeby nosił mnie na rękach Ciepły, wrażliwy, troskliwy, empatyczny, słowem ludzki- nie mylić z ciapą Zaradny, z poczuciem chumoru, zwyczajny, ciekawy, mający do siebie dystans- to tak z grubsza, reszta to dodatki. Czy to są duże wymagania? Ps. Temperament w łóżku dopasowany do mojego a jak trzeba będzie, to ja się dostosuje ( moge iść ugode)

Gość gość
To jest ogłoszenie matrymonialne Samiczko :)

Gość gość
Czyli mnie :p podaj gg ;)

Gość zawsze sexy
nie, to nie jest ogłoszenie matrymonialne :) to coś jakby uzewnętrznienie swoich potrzeb komuś więcej niż tylko sobie. Ps. Mam na oku takiego jednego brunetosa, nieświadomego swojego znaczenia ale ma mnie gdzieś.

Gość gość
Napisz coś o sobie Samiczko :) Chyba masz jakąś wartość ?

Gość gość
Zapomnialas jeszcze dodac ile ma miec latek :p

Gość zawsze sexy
czy ja mam jakąś wartość?- mam, np. złotą płytke wszytą w powieke i która zaczyna być problemowa i którą wszył mi właśnie owy brunetos lata temu

Gość gość
Nudna samica :(

Gość gość
To ile ma miec lat???

Gość zawsze sexy
ej ty 18:01 nie lubie się chwalić, co to jest nuda- to jakieś ciasto?

Gość zawsze sexy
18:05- 36, 47

Gość gość
Mam 37 ;) a ty??? :p

Gość zawsze sexy
czuje się i wyglądam na 28/29 niestety metryka mówi prawde, że to jest 30 z dużym +, można powiedzieć " dobijam do 40" :(

Gość gość
zawsze sexy, sama jestem kobietą, ale podoba mi się jak piszesz, widać że mądra z Ciebie babka, w dodatku w fajnym wieku, życzę powodzenia w szukaniu ;) a masz dzieci?

Gość zawsze sexy
masz racje 30 tka to najFajniejszy wiek dla człowieka i niechciałabym mieć znowu 20 lat, ten "mój" Ony wypatrzony ma nieco więcej latek ale zemną troche odmłodnieje :)

Gość gość
Ja mam takiego ale nie oddam!Nasz związek to akurat jak mi przyszły 35 wiosenki i trwa juz 5 lat.Zycze Ci szczerze abys takiego znalazła.Powodzenia,wydajesz sie byc wartosciową babką

Gość Heniuś
Znowu to samo babskie pie*dolenie od rzeczy, ma być męski ale wrażliwy, wysoki ale niski bla ble ble ple ple ple :) Jak chcesz faceta to wyrośnij najpierw ze świata marzeń godnych młodej gimbusiary a nie dorosłej facetki - i po takiej pisaninie wnoszę, że na 99% jesteś pasztetem internetowym albo chociaż d*pą wołową - a w takiej sytuacji to raczej trzeba się cieszyć, jeśli ktokolwiek nas chce, inaczej będziesz sobie marzyć o księciuniu kolejne 20 lat, haha :) I przecież tutaj aż roi się od pasztetów internetowych, każdy piękny, wygląda na 10 lat mniej, inteligentny, wykształcony i tak dalej - tylko dziwnym trafem pie*doli tak, że się czytać tego nawet nie da i oczywiście tkwi latami na różnych portalach randkowych gdzie pełno równych jemu zje*ów czy ułomów :)

Gość gość
ZNOWU WYMAGANIE IDEAŁU

Gość gośćmjdgj
d**y wołowe i pipy zabraniają kobietom marzyć o normalnym męskim facecie pewnie dlatego ze sami jesteście zniewieściali

Gość zawsze sexy
14:51- rozumiem, że ty musiałbyś bardzo wysilać się żeby taki być :) a wyobraź sobie że tacy faceci są od urodzenia i nie muszą udawać

Gość gość
zawsze sexy dziś A Ty wyobraź sobie, że też jestem męski ale nie jestem idealny ale wy wymagacie bycie idealnym dlatego jesteście same

Gość zawsze sexy
gdzie ja napisałam, że chce ideału? ok. mogłbym wziąć pierwszego lepszego i skutek byłby taki że szukałabym na kafe rady jak pozbyć się dziada z życia. Wiadomo nie ma ideałów- ja też taka nie jestem ale ta druga strona też powinna mieć na uwadze to że moge nie spełniać wszystkich oczekiwań (Ja uważam)

Gość gość
szukasz ideału a nie chcesz przyznać, że zaakceptujesz bycie normalnym. wszystko obchodzisz dalekim lukiem i nie dajesz prostej odpowiedzi.

Gość gość
Co Ty zrobisz dziecino jak zauroczy Cię facet spotkany na ulicy? Przedstawisz Mu tę swoją żałosną listę wymagań, czy od razu spuścisz na drzewo, bo nie będzie np wystarczająco wysoki, by nosić Cię na rękach...?

Gość gość
A ja nie szukam ideału. Chciałabym tylko żeby był wysoki i starszy ode mnie. Ja mam 33 lata.

Gość gość
Jeżeli jesteś ładną, wysoką (powyżej 180 cm wzrostu) naturalną blondynką, zgrabną, z dużym biustem, zaradną, inteligentną, potrafiącą gotować, dobrą w łóżku - to zgłaszam się, spełniam twoje wymagania.

Gość gość
gość dziś Jeżeli jesteś ładną, wysoką (powyżej 180 cm wzrostu) naturalną blondynką, zgrabną, z dużym biustem, zaradną, inteligentną, potrafiącą gotować, dobrą w łóżku - to zgłaszam się, spełniam twoje wymagania. xxxx Niestety nie mam powyżej 180 cm wzrostu, bo 170 cm. Resztę wymagań spełniam.

Gość gość
Ja takiego mam męski i TROSKLIWY mamy związek bez Tajemnic wszystko sobie mówimy i mąż jest zawsze podczas każdego badania ginekologiczne go pochwy i wspierał porody intymność to mam z mężem a nie z całkiem obcym facetem ginekologiem jak mają zacofane partnerki !!!! Obecność partnera przy badaniach i zabiegach do której mamy Prawo nawet w Szpitalu ust 2008r art 21 Prawo Pacjenta jest ważna gdy lekarze uprawiają BEZPRAWIE nawet zamykają zdrowych w psychiatrykach w Rybniku bo są bezkarni! !!!!