Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćasdcg

Rozstanie, załamka

Polecane posty

Gość gośćasdcg

Hej miesiąc temu w trakcje kłótni napisałem do dziewczyny ze mam dość i to koniec. Nie mówiłem tego szczerze miałem nadzieje ze ja to ruszy i ustąpi trochę. Okazało się inaczej potraktowała tego sms jako rozstanie. Po ponad 3 latach związku rozstaliśmy sie przez moją głupotę. Kocham ją, wiem ze jest tą jedyna. Byłem u niej z kwiatami przepraszałem ale to nic nie dało. spotkaliśmy sie po 2 tyg od rozstania powiedziałem jej wszystko co czuje i ze żałuje tego co zrobiłem i ze mi jej brakuje ze ją kocham. Ale ona nie chce juz ze mną byc mówi ze mi wszystko wybacza ale juz nie bedziemy razem. W walentyki wysłałem jej poczta kwiatową bukiet kwiatów podziękowała mi za to ale to nic nie zmieniło miedzy nami. Byłem z nią szczęśliwy Ona jest dla mnie całym światem brakuje mi jej uśmiechu głosu zapachu. W jednej chwili spieprzyłem sobie całe życie miałem tyle planów wobec niej... Nie radze sobie juz z tym wszystkim mimo ze mam bardzo mocną psychikę to mnie przerasta. Zrobił bym dla niej wszystko. Czy można sie tak po prostu odkochać ? Nw co robic.. gdybym mógł cofnąć czas...

Gość gość
Pewnie że nie da się tak po prostu odkochać. Ona cię nie kochała. Zajmij się sobą.

Gość gość
Nie obwinaj się aż tak bo wina pewnie leżała po obu stronach. Nie wierzę w rozstanie po latach przez 1 sms. Coś tam pewnie od dawna nie stykało, więc dziewczyna nie chce z tobą być, ale na pewno jeszcze jakąś spotkasz.