Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama w potrzebie

Do kobiet po poronieniu samoistnym. Proszę bardzo o poradę.

Polecane posty

Gość Mama w potrzebie

Witajcie. W listopadzie miałam poronienie samoistne 8 tygodniowej ciąży( udało mi się zajść w ciążę rok po odstawieniu tabletek ) . Pierwszą miesiączkę dostałam w terminie i trwała normalnie ok 4 dni. Czyli tak jak zawsze. Ale ostatnio w styczniu dostałam 1 dzień wcześniej i miesiączka trwała ok 2,5 dnia. Tym razem teraz w lutym dostałam 2-3 dni wcześniej i trwała 1,5 dnia!!! Do lekarza zapiszę się po weekendzie, ale może są tutaj doświadczone mamy w tym temacie. Proszę o poradę, co jest grane. Oczywiście nadal staramy się o dziecko.

Gość gość
Lekarz, usg i jakieś badania to podstawa. z mojego doświadczenia to Ty jeszcze nie doszłaś do siebie. Hormony rozchwiane pewnie. I ciało się goi i wraca do normy. Prawdopodobnie panika przedwczesna, ale to musi obejrzeć lekarz.

Gość gość
Do lekarza zapiszę się w poniedziałek . Na wszelkie wypadek zrobiłam test w dniu w którym dostałam ,,, miesiączkę '', ale test wyszedł negatywny.

Gość gość
A może to ciąża autorko a test źle wyszedl

Gość gość
ja po poronieniu w 8 tyg krwawilam prawie 2 miesiace caly czas...lekarze twierdzili ze to ok bo kazda kobieta ma inny organizm i inaczej dochodzi do siebie.nastepne 2 miesiaczki byly katorga bol nie do wytrzymania dopiero po 4 miesiacach moglismy zaczac starania o maluszka.udalo sie po dwoch latach

Gość gość
Najlepiej chyba do lekarza. Bo jednodniową miesiączka nie jest normalna. Albo ciąża Albo hormony

Gość gość
Mam podobnie up

Gość gość
Jestem zapisana. Dzięki za odpowiedzi. Jak pisałam test negatywny x2. Na niektórych forach piszą ze to normalne i niektóre kobiety też tak mają .

Gość gość
Może cykle były jeszcze bezowulacyjne. Przesunięcie terminu o 1 dzień to żadne przesunięcie..

Gość gość_lik
Podobno, że bardzo często kobiety ronią pierwszą ciążę, ale nadal mają duże szanse na zajście w ciążę :) Więc z pewnością Ci się uda! :) U mnie pierwsza też zakończyła się w 8 tygodniu, druga w 11, ale dlatego, że mam trombofilię wrodzoną :(. Teraz ponownie się staramy :)