Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

nawarka82

Monte z dodatkami

Polecane posty

Go艣膰 Marlena B
Dla mnie Monte z dodatkami to cudowne po艂膮czenie mleka, s艂odkiej czekolady i orzech贸w laskowych to te偶 doskona艂a propozycja na chwil臋 przyjemno艣ci. Pyszny aksamitny krem zamkni臋ty w du偶ym 125 gramowym kubeczku za ka偶dym razem dostarcza idealnej porcji rado艣ci. Teraz mo偶emy wybra膰 Monte z jednym z o艣miu dodatk贸w, kt贸re idealnie pasuj膮 do czekoladowo-orzechowego kremu. Musz臋 si臋 przyzna膰 偶e Monte pokocha艂am nie tylko ja, ale te偶 moja rodzinka, a jeszcze z dodatkami- marzenie. Ka偶dy kto uwielbia Monte znajdzie swoje idealne dodatki z spo艣r贸d 8 wariant贸w. Ja pokocha艂am wszystkie bo kocham Monte

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bywam_tu
Ca艂kiem niez艂e po艂膮czenie deseru z czekolad膮 i dodatk贸w, moim faworytem jest po艂膮czenie z wafelkami w czekoladzie, herbatniki te偶 s膮 niez艂e, za to za pomy艂k臋 uwa偶am deser z wi艣niowym d偶emem. Zbyt ci臋偶ki deser do d偶emu - d偶emy si臋 sprawdzaj膮 w du偶o l偶ejszym jogurcie, ale co kto lubi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 feterka
Deser Monte znany by艂 wcze艣niej mojej rodzinie ale z dodatkami to by艂a nowo艣膰. Przypad艂 do gustu ka偶demu kto go pr贸bowa艂. Jedni byli faworytami p艂atk贸w a inni wi艣ni, dzieci oczywi艣cie kuleczek i wszystkiego co w czekoladzie. Polecam Monte z dodatkami gdy偶 jest po偶ywny i pyszny!

Udost臋pnij ten post

Ja r贸wnie偶 uczestnicz臋 w projekcie Monte z dodatkami i powiem szczerze, 偶e nie przypuszcza艂am, 偶e moja rodzina i znajomi, kt贸rych obdarowa艂am tymi deserkami tak pokochaj膮 Monte, 偶e b臋d膮 je zajada codziennie. Ka偶dy z 8 wariant贸w smakuje wy艣mienicie i tak naprawd臋 te deserki mo偶na je艣膰 i je艣膰. Zach臋cam wszystkich do wypr贸bowania bo naprawd臋 warto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 artur64
Wypr贸bowa艂em (z rodzin膮 i przyjaci贸艂mi) desery Monte z dodatkami. Musz臋 przyzna膰, 偶e najbardziej smakowa艂a mi opcja Crunchy. Codziennie podjada艂em po jednym deserku :) Rano dodawa艂 energii, a po po艂udniu poprawia艂 humor. Monte z dodatkami to po偶ywny deser, kt贸ry dodaje si艂. Potwierdzi艂y to te偶 dzieciaki w naszej rodzinie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Smak dzieci艅stwa - to na pewno, fiku艣ne dodatki nie tylko dla maluch贸w - mniam. Wszystkie nowe smaki s膮 r贸偶ne i jednocze艣nie bardzo smaczne. Ka偶dy znajdzie tu co艣 dla siebie. Fajna perspektywa odmiany i spr贸bowania czego艣 nowego. Idealna porcja rado艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 giliath
Monte to przepyszna przek膮ska, zar贸wno 艣niadaniowa, na podwieczorek czy kolacj臋. Pomys艂 na zmiany dotycz膮ce dodania nowych dodatk贸w, to super rozwi膮zanie. Jednak dodatki maj膮 do艣膰 du偶o cukru. A mo偶e by pomy艣le膰 o suszonych owocach, otr臋bach czy p艂atkach owsianych? Szkoda, 偶e jednym z wariant贸w nie jest deser o ograniczonej do minimum ilo艣ci cukru, przy tak du偶ej liczbie os贸b ograniczaj膮cych s艂odzenie, my艣l臋 by艂by to strza艂 w 10.

Udost臋pnij ten post

Zadziwia tylko du偶a r贸偶nica w cenie. W jednych sklepach sprzedawany jest po 1,66 jak pisze moja poprzedniczka, a mi uda艂o si臋 kupi膰 za 2,70. Przy tak niewielkiej cenie 100% to du偶a r贸偶nica. Nie wiem sk膮d to wynika. Tak偶e trzeba by膰 czujnym przy zakupie, bo czasem za zakup kilku opakowa艅 mo偶na mie膰 1-2 gratis :).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DonDante7
Monte z dodatkami jest na prawd臋 pyszne! Jest wiele wariant贸w smakowych, w艣r贸d kt贸rych ka偶dy znajdzie co艣 dla siebie. Moim ulubionym jest Monte Choco Balls z czekoladowymi kuleczkami ale w艣r贸d znajomych kr贸luje Waffle Stick i Cherry. To produkt nie tylko dla dzieci ale i dla doros艂ych. 艢wietny na ka偶d膮 por臋 dnia- czy to drugie 艣niadanie czy podwieczorek. Polecam serdecznie bo jest na prawd臋 niez艂y i nie ma drugiego takiego na sklepowych p贸艂kach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monterka
Monte z dodatkami to deserki, kt贸rych nie mo偶e zabrakn膮膰 w Twoim domku. Monte uwielbiaj膮 dzieciaczki jak i doro艣li. Ka偶dy z 8 wariant贸w zachwyca smakiem i pobudza zmys艂y. Dodatki sprawiaj膮, 偶e temu deserkowi ci臋偶ko si臋 oprze膰. Polecam wszystkim spr贸bowania ka偶dego z 8 wariant贸w, bo nie po偶alujecie a pokochacie te deserki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beatrycja
Kiedy na rynku pojawi艂a si臋 NOWO艢膯 - MONTE Z DODATKAMI musia艂am si臋 z ni膮 zapozna膰 - dzi臋ki spo艂eczno艣ci TRND otrzyma艂am tak膮 mo偶liwo艣膰 wcze艣niej ni偶 my艣la艂am. Dzi臋ki o艣miu wersjom smakowym - nawet najwi臋kszy niejadek - wybierze co艣 odpowiedniego dla siebie. DODATKI dodaj膮 DESEROWI niesamowitego smaku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miodowyporanek
Monte z dodatkami firmy Zott to pyszny deser w 8 wariantach do wyboru, dzi臋ki czemu ka偶dy 艂asuch znajdzie sw贸j idealny zestaw. Dodatki 艣wietnie komponuj膮 si臋 z mleczno-czekoldowo-orzechowym smakiem. Moim faworytem by艂 bezsprzecznie smak Cherry, m臋偶owi smakowa艂y Cappuciono Balls, za艣 pociechy by艂y zachwycone wszystkimi dodatkami opr贸cz w艂a艣nie Cappucino Balls. W艂a艣nie dzi臋ki dodatkom deser ten za ka偶dym razem smakuje inaczej i mo偶emy po raz kolejny rozkoszowa膰 si臋 nim od nowa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋ki trnd mia艂am okazj臋 przetestowa膰 Monte z dodatkami. Moja opinia jest bardzo pozytywna. Polecam wszystkim ten 艣wietny deser w 8 smakach. Ka偶dy znajdzie dla siebie sw贸j ulubiony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasia Tomel
Deser Monte go艣ci w naszym domu ju偶 od dawna, ale teraz mia艂am okazj臋 razem z rodzin膮 przetestowa膰 go z dodatkami. Ju偶 po testach, wi臋c czas na podsumowanie. Mnie i mojemu m臋偶owi najbardziej przypad艂 do gustu smak Cherry, a dzieciom najbardziej posmakowa艂y Choco Balls i Waffle Sticks. W艣r贸d przyjaci贸艂, koleg贸w i znajomych zdania by艂y podzielone, ale wi臋kszo艣膰 jako najlepsze wybiera艂a smaki Cappucino Balls i Cherry. Wszyscy jednak zgodnie przyznali, 偶e dzi臋ki po艂膮czeniu mleka z czekolad膮 i orzechami laskowymi z r贸偶nymi dodatkami powstaje deser, kt贸ry zadowoli ka偶dego smakosza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta Gawro艅ska
Mia艂am okazj臋 testowa膰 wraz z trnd i przyznaj臋, 偶e by艂y to testy niezwykle smakowite. Monte z dodatkami skrad艂o moje serce, dzi臋ki wspania艂emu smakowi i 艣wietnemu pomys艂owi na 艂膮czenie poszczeg贸lnych dodatk贸w. M贸j faworyt? Zdecydowanie wi艣nia, cho膰 inne warianty smakowe r贸wnie偶 cieszy艂y moje podniebienie. Monte jest po偶ywne, ma fajn膮 kremow膮 konsystencj臋 i jest 艣wietn膮, du偶o zdrowsz膮, alternatyw膮 dla batonik贸w i innych "przegryzaczy". Zaspokaja ch臋膰 na ma艂e co nieco i smakuje wybornie. Cena przyst臋pna i do艣膰 cz臋sto jest w promocji. Polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uwielbiam te deserki "na szybko". To jest dobre, jak nie mam pomys艂u na wieczorna przek膮sk臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Leszkong
Moja rodzina r贸wnie偶 zasmakowa艂a w Monte z dodatkami - okaza艂o si臋 smaczniejsze ni偶 konkurencyjny wyr贸b firmy na "D". Na pewno od czasu do czasu zago艣ci na stole - cho膰 dla moich dzieci preferuj***ardziej naturalne desery. pzdr Leszek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oloosia83
Pyszna zdrowa przek膮ska, kt贸r膮 mia艂am mo偶liwo艣c przetestowac dzieki TRND. My艣l臋, 偶e niekt贸re smaki nie raz zagoszcza w naszej lod贸wce. M贸j faworyt to monte cookies, za to wog贸le do gustu nie przypad艂o mi monte cherries.

Udost臋pnij ten post

Moja rodzina wprost uwielbia deser monte z dodatkami, serdecznie polecam:)!!! spr贸bujcie a nie b臋dziecie 偶a艂owa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magduszka111
Ja r贸wnie偶 testowa艂am deserki Monte z dodatkami i jestem ich faworytk膮. Dzieci zadowolone, znajomi r贸wnie偶, du偶y wyb贸r smak贸w, wi臋c ka偶dy znajdzie co艣 dla siebie a i cena przyst臋pna. Zdecydowanie polecam ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek przyby艂a

Duze monte sprzedawane w biedronce. No c贸偶. Trzy dni pod rz膮d jad艂am wraz z normalnymi daniami kt贸re jad艂em co dzie艅 i co? Problemy zoladkowe, bardzo du偶a ilo艣膰 gaz贸w, rzeczywi艣cie kto艣 mia艂 racj臋 pisz膮c to w.po艣cie wcze艣niej .

Udost臋pnij ten post