Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nawarka82

Monte z dodatkami

Polecane posty

Gość Marlena B
Dla mnie Monte z dodatkami to cudowne połączenie mleka, słodkiej czekolady i orzechów laskowych to też doskonała propozycja na chwilę przyjemności. Pyszny aksamitny krem zamknięty w dużym 125 gramowym kubeczku za każdym razem dostarcza idealnej porcji radości. Teraz możemy wybrać Monte z jednym z ośmiu dodatków, które idealnie pasują do czekoladowo-orzechowego kremu. Muszę się przyznać że Monte pokochałam nie tylko ja, ale też moja rodzinka, a jeszcze z dodatkami- marzenie. Każdy kto uwielbia Monte znajdzie swoje idealne dodatki z spośród 8 wariantów. Ja pokochałam wszystkie bo kocham Monte

Gość bywam_tu
Całkiem niezłe połączenie deseru z czekoladą i dodatków, moim faworytem jest połączenie z wafelkami w czekoladzie, herbatniki też są niezłe, za to za pomyłkę uważam deser z wiśniowym dżemem. Zbyt ciężki deser do dżemu - dżemy się sprawdzają w dużo lżejszym jogurcie, ale co kto lubi.

Gość feterka
Deser Monte znany był wcześniej mojej rodzinie ale z dodatkami to była nowość. Przypadł do gustu każdemu kto go próbował. Jedni byli faworytami płatków a inni wiśni, dzieci oczywiście kuleczek i wszystkiego co w czekoladzie. Polecam Monte z dodatkami gdyż jest pożywny i pyszny!

Ja również uczestniczę w projekcie Monte z dodatkami i powiem szczerze, że nie przypuszczałam, że moja rodzina i znajomi, których obdarowałam tymi deserkami tak pokochają Monte, że będą je zajada codziennie. Każdy z 8 wariantów smakuje wyśmienicie i tak naprawdę te deserki można jeść i jeść. Zachęcam wszystkich do wypróbowania bo naprawdę warto.

Gość artur64
Wypróbowałem (z rodziną i przyjaciółmi) desery Monte z dodatkami. Muszę przyznać, że najbardziej smakowała mi opcja Crunchy. Codziennie podjadałem po jednym deserku :) Rano dodawał energii, a po południu poprawiał humor. Monte z dodatkami to pożywny deser, który dodaje sił. Potwierdziły to też dzieciaki w naszej rodzinie!

Gość gość
Smak dzieciństwa - to na pewno, fikuśne dodatki nie tylko dla maluchów - mniam. Wszystkie nowe smaki są różne i jednocześnie bardzo smaczne. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Fajna perspektywa odmiany i spróbowania czegoś nowego. Idealna porcja radości

Gość giliath
Monte to przepyszna przekąska, zarówno śniadaniowa, na podwieczorek czy kolację. Pomysł na zmiany dotyczące dodania nowych dodatków, to super rozwiązanie. Jednak dodatki mają dość dużo cukru. A może by pomyśleć o suszonych owocach, otrębach czy płatkach owsianych? Szkoda, że jednym z wariantów nie jest deser o ograniczonej do minimum ilości cukru, przy tak dużej liczbie osób ograniczających słodzenie, myślę byłby to strzał w 10.

Zadziwia tylko duża różnica w cenie. W jednych sklepach sprzedawany jest po 1,66 jak pisze moja poprzedniczka, a mi udało się kupić za 2,70. Przy tak niewielkiej cenie 100% to duża różnica. Nie wiem skąd to wynika. Także trzeba być czujnym przy zakupie, bo czasem za zakup kilku opakowań można mieć 1-2 gratis :).

Gość DonDante7
Monte z dodatkami jest na prawdę pyszne! Jest wiele wariantów smakowych, wśród których każdy znajdzie coś dla siebie. Moim ulubionym jest Monte Choco Balls z czekoladowymi kuleczkami ale wśród znajomych króluje Waffle Stick i Cherry. To produkt nie tylko dla dzieci ale i dla dorosłych. Świetny na każdą porę dnia- czy to drugie śniadanie czy podwieczorek. Polecam serdecznie bo jest na prawdę niezły i nie ma drugiego takiego na sklepowych półkach

Gość monterka
Monte z dodatkami to deserki, których nie może zabraknąć w Twoim domku. Monte uwielbiają dzieciaczki jak i dorośli. Każdy z 8 wariantów zachwyca smakiem i pobudza zmysły. Dodatki sprawiają, że temu deserkowi ciężko się oprzeć. Polecam wszystkim spróbowania każdego z 8 wariantów, bo nie pożalujecie a pokochacie te deserki.

Gość beatrycja
Kiedy na rynku pojawiła się NOWOŚĆ - MONTE Z DODATKAMI musiałam się z nią zapoznać - dzięki społeczności TRND otrzymałam taką możliwość wcześniej niż myślałam. Dzięki ośmiu wersjom smakowym - nawet największy niejadek - wybierze coś odpowiedniego dla siebie. DODATKI dodają DESEROWI niesamowitego smaku.

Gość miodowyporanek
Monte z dodatkami firmy Zott to pyszny deser w 8 wariantach do wyboru, dzięki czemu każdy łasuch znajdzie swój idealny zestaw. Dodatki świetnie komponują się z mleczno-czekoldowo-orzechowym smakiem. Moim faworytem był bezsprzecznie smak Cherry, mężowi smakowały Cappuciono Balls, zaś pociechy były zachwycone wszystkimi dodatkami oprócz właśnie Cappucino Balls. Właśnie dzięki dodatkom deser ten za każdym razem smakuje inaczej i możemy po raz kolejny rozkoszować się nim od nowa.

Gość gość
Dzięki trnd miałam okazję przetestować Monte z dodatkami. Moja opinia jest bardzo pozytywna. Polecam wszystkim ten świetny deser w 8 smakach. Każdy znajdzie dla siebie swój ulubiony.

Gość Kasia Tomel
Deser Monte gości w naszym domu już od dawna, ale teraz miałam okazję razem z rodziną przetestować go z dodatkami. Już po testach, więc czas na podsumowanie. Mnie i mojemu mężowi najbardziej przypadł do gustu smak Cherry, a dzieciom najbardziej posmakowały Choco Balls i Waffle Sticks. Wśród przyjaciół, kolegów i znajomych zdania były podzielone, ale większość jako najlepsze wybierała smaki Cappucino Balls i Cherry. Wszyscy jednak zgodnie przyznali, że dzięki połączeniu mleka z czekoladą i orzechami laskowymi z różnymi dodatkami powstaje deser, który zadowoli każdego smakosza.

Gość Marta Gawrońska
Miałam okazję testować wraz z trnd i przyznaję, że były to testy niezwykle smakowite. Monte z dodatkami skradło moje serce, dzięki wspaniałemu smakowi i świetnemu pomysłowi na łączenie poszczególnych dodatków. Mój faworyt? Zdecydowanie wiśnia, choć inne warianty smakowe również cieszyły moje podniebienie. Monte jest pożywne, ma fajną kremową konsystencję i jest świetną, dużo zdrowszą, alternatywą dla batoników i innych "przegryzaczy". Zaspokaja chęć na małe co nieco i smakuje wybornie. Cena przystępna i dość często jest w promocji. Polecam!

Gość gość
Uwielbiam te deserki "na szybko". To jest dobre, jak nie mam pomysłu na wieczorna przekąskę:)

Gość Leszkong
Moja rodzina również zasmakowała w Monte z dodatkami - okazało się smaczniejsze niż konkurencyjny wyrób firmy na "D". Na pewno od czasu do czasu zagości na stole - choć dla moich dzieci preferuj***ardziej naturalne desery. pzdr Leszek.

Gość oloosia83
Pyszna zdrowa przekąska, którą miałam możliwośc przetestowac dzieki TRND. Myślę, że niektóre smaki nie raz zagoszcza w naszej lodówce. Mój faworyt to monte cookies, za to wogóle do gustu nie przypadło mi monte cherries.

Moja rodzina wprost uwielbia deser monte z dodatkami, serdecznie polecam:)!!! spróbujcie a nie będziecie żałować.

Gość magduszka111
Ja również testowałam deserki Monte z dodatkami i jestem ich faworytką. Dzieci zadowolone, znajomi również, duży wybór smaków, więc każdy znajdzie coś dla siebie a i cena przystępna. Zdecydowanie polecam ;)

Gość Tomek przybyła

Duze monte sprzedawane w biedronce. No cóż. Trzy dni pod rząd jadłam wraz z normalnymi daniami które jadłem co dzień i co? Problemy zoladkowe, bardzo duża ilość gazów, rzeczywiście ktoś miał rację pisząc to w.poście wcześniej .