Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu ktoś kto dokonał, lub planuje zemstę na rodzicach za złe traktowanie

Polecane posty

Gość gość
Ponieważ wiedzą już że możesz jej nie szanować za to ze jest niedoj****a głupia i k***a która leci na kase i mało ma w głowie, dlatego wmawiają nam takie coś od dziecinstwa. Najlepiej nie żenić sie z Polkami one już w wieku 20 lat mają rozwalone głowy kobety potrafią tylko rodzic i dawać d**y a tak to nic wiecej

Gość gość
Jak sie wyprowadzisz to bedziesz mial wyj****e. Patologii sie unika.

Gość gość
Rozumowanie kafeterianek: Jakaś kobieta się puściła dla przyjemności c**y, facet dla przyjemności k****a, urodziło się dziecko i od tej chwili mają prawo z nim robić co chcą, a ono ma za wszystko dziękować na kolanach i być wdzięczne, nawet za przemoc, bo w końcu ŻYJE tak? Co z tego, że 90% tego życia to cierpienie i stres? Niech dziękuje j*bany, że matka łaskawie dopełniła obowiązku obywatelskiego i trzymała sobie w domu worek treningowy.

Gość gość
Nie bądź taki hop do przodu a wiesz czemu? Bo niestety ale najczęściel dzieci powielają błędy rodziców wobec własnych dzieci więc być może będziesz taki sam dla własnych dzieci. Nienawiść i chęć zemsty to straszna cecha, na pewno nie polepszy ci się po tym gdybyś tak postąpił, a wręcz jestem pewna że miałabyś za jakiś czas wyrzuty sumienia że tak ich potraktowałeś kiedy oni potrzebowali pomocy. Czy rodzice wiedzą co do nich czujesz czy trzymasz to ciagle w sobie? Ile masz lat, mieszkasz z nimi?

Gość gość
Widzisz ty masz pretensje do rodziców że cie wychowywali w stresie i strachu a ja...... ja mam pretensje bo nic ode mnie nie wymagano, nie interesowali się mną w sensie co w szkole co z kasówką z matmy, kim jest ten chłopak z którym cie widziałam. Moi rodzice są dobrym ludzmi a ja i tak mam skrzywiania psychoczne, mam stany depresyjne i nerwice i tez upratruje się przyczyny w wychowaniu. Także jak widzisz bez stresu awantur tez można mieć pretensje do rodziców.

Gość gość
Hmmm powiela sie lub sie nie powiela....