Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam prośbę opiszcie mi jak godzina po godzinie spędziliście dzień please

Polecane posty

Gość gość

o której pobudka, co potem, od której do której, proszę, podajcie też wiek, czy pracujecie zawodowo i płeć, dziękuję

Gość gość
up

Gość gość
kobieta 24 nie pracuję wstałam około 10:30 poszłam sikać i matka przyszła z pracy zjadłam chleb z masłem i czosnkiem bo tak lubię potem myślałam nad liczbami na lotto matka poszła wysłać siedziałam cały czas przed kompem międzyczasie zjadłam kawałek ciasta które kupiła matka potem o 21.40 patrzyłam na losowanie oczywiście g****o mam teraz stękam matce by mi zrobiła kolacje oto cały mój dzień

Gość gość
wstaje 13 posiedze na kompie, 14 jakis obiad prysznic, 15 ogladam jakis serial 16-17 ide spac 21.30 pobutka szykuje sie do pracy, kolacja, 23 zaczyna prace, 7 koniec pracy, 7 15 jem sniadnanie myje sie i o 8 ide spac tak to w tygodniu wglada lat 30 mezczyzna

Gość gość
A co, nie udaje się mnie inwigilować? Hoooj ci w doopę.

Gość gość
ktory dzien? dzisijeszy? ktorykolwiek? czy dzien wg ciebie zaczyna sie od konkretnej godziny czy od obudzenia sie?

Gość gość
gość dziś x miszczu :D

Gość miszczyni
:)🖐️

Gość gość
Dziś dużo odpoczywam, późne wstawanie, słodkie lenistwo, domowe porządki, obiadek, czytanie w łóżku, wieczorem kąpiel w wannie. spokój, cisza, błogość, nie patrzę na zegarek.

Gość gość
Chcielibyście nas śledzić przez całą dobę, co nie? Sram wam do ryja.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
wstałam, zjadłam śniadanie, ogarnęłam lekki bałagan, nakarmiłam kota, umyłam się, ubrałam, poszłam do pracy. wróciłam, zjadłam kanapkę, zdrzemnęłam się. jak się obudziłam mąż zrobił kolację na ciepło, obejrzałam film, chwilę pokolorowałam kolorowanki dla dorosłych, rozmowa przez fb z siostrą i kafeteria przed snem :)

kobieta 24 pracująca Sobota: Wstałam o 14 przejrzałam facebooka i kafeterie z e-papierosem O 15 się wykąpałam O 16 słuchałam muzyki i udzielałam się na kafe 17 poszłam do mamy na naleśniki 18 zafarbowałam cioci włosy i potem piłyśmy winko z ciocią i mamą 19 obcięłam cioci włosy wysuszyłam i wyprostowałam potem siedziałyśmy i rozmawialiśmy o pracy z ciocią i mamą 21 podwiozła mnie ciocia z wujkiem pod dom potem kafe, facebook, piwo, muzyka i do tej pory siedzę i zaraz do spania 🖐️

Gość gość
00:29 idę wynieść śmieci. Możecie przysłać ekipę do przeszukania moich śmieci, jak zwykle, bando debili. Szybko szybko, rozkosznego grzebania w odpadkach. Tym razem dodałam kupkę do każdej reklamówki.

Gość gość
Hahahahaha (_._)

Gość gość
13 - wstalam bo wczoraj wypilam cale wino 14 - sniadanie plus kapiel 16 - obiad Caly czas internet plus filmy

Gość gość
ej...to w ogóle nie ejstem taka zła. czułam się beznadziejna, bałam się, ze jestem bezproduktywna, a widze, że wielu tak spędza czas jak ja;-DDD

Gość gość
A co to Korwa śledztwo? Czy co?

Gość gość
Kobieta, lat 23. Wstałam o 8;30, wykapalam się, zjadłam śniadanie i na 10;30 pojechałam do pracy gdzie byłam do 23;00. Potem pojechałam do Tesco, zrobiłam małe zakupy, wróciłam do domu , wykapalam się i leżę w łóżku. U mnie prawie każdy dzień tak wygląda ; (

O 6 rano wróciłam z imprezy, poszłam spać, wstałam o 14, poszłam się wykąpać, mąż w tym czasie zrobił kawę, wypiłam, ogarnęłam się i koło 16 poszliśmy się przewietrzyć, wracając zrobiliśmy zakupy, o 18 zjedliśmy kolację, reszta wieczoru na zmianę kanapa+ telewizor albo łóżko + książka, teraz obejrzeliśmy film i z racji faktu, że nie mogę spać, siedzę na kafe.