Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7 LATEK I PRAWIE 5 LATEK ŚPI Z MAMĄ

Polecane posty

Gość gość

Moja kuzynka śpi w łóżku w sypialni z dziećmi (jeden ma 7 lat a drugi 4,5 roku ) a jej mąż w drugim pokoju. Kuzynka nie chce ich przenieść do pokoju dziecinnego na swoje łózka bo twierdzi że są za mali. Dla mnie to jakaś paranoja.

Gość gość
Ni też się zdarza spać z moją 7 latka i co, to aż taki problem że trzeba obgadać kuzynka na forum?

Gość gość
moim zdaniem to przesada! już nawet nie dziwi mnie to że śpi z dziecmi ale ze bez męża.

Gość Tasmanska
Ta kobieta to jak dla mnie chyba czerpie z tego jakąs satysfakcje seksualną i wyłącznie dla swojej przyjemności tyle czaus z swoimi synami spi w jednym lozku. To nie jest normalne ani naturalne ze tyle lat z tak dużymi chłopakami spi i nie chce spac z swoim slubnym, to wykracza poza wszelkie normy.

Gość gość
Jak dla mnie to nienormalne. I przeważnie takie coś widzę w małżeństwach które nie funkcjonują prawidłowo... Zaowazylam ze pary gdzie dorośli sie kochają, szanują, sa dla siebie wsparciem wieczory chcą spędzać razem i potrzebują swojej bliskości a dzieci od najmłodszych lat śpią osobno... Jak w małzeństwie coś jes nie tak to dzieci stają sie wymówka by zachować dystans a z czasem doprowadzi to do rozwodu...

Gość gość
Masakra. Moja corka ma 4 miesiace i nie spala z nami ani razu.

Gość gość
Co ciebie obchodzi z kim śpią dzieci kuzynki?! Nie masz swojego życia?