Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hehe jak niewiele chłopom trzeba... Slinia się jak kundle pod schroniskiem

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj byłam w teatrze, założyłam obcisla sukienkę, ale bez dekoltu i szpilki. Oczywiście zrobilam włosy i makijaż, ale nie jakiś mega. I serio młodzi, starzy, bez różnicy na wiek spogladali sobie ukradkiem lub nie ukradkiem:D huehue zalosni jesteście

ale co w tym złego i żalosnego ? chyba to dla ciebie miłe że sie podobasz facetom

Gość gość
Ja bym na ciebie nie patrzył. Bo ogólnie znudziły mnie kobiety.

Gość gość
to fakt, faceci są żałośni

Gość gość
żałosne pod tym względem, że nawet boją się podejść i zagadać. Bedą się gapić na Ciebie, ale nie zrobią nic więcej. Tchórze

Gość gość
Po co mają podchodzić ?

Gość gość
traktuja kobiety jak kawalek chodzacego miesa, to czego sie dziwisz? nie jest to pocieszajace, wiedziec, ze patrza na cialo i sie slinia i nie wazne, co wiesz, co umiesz, czego pragniesz, o czym marzysz.... zalosne ograniczone chu/jki, gdyby nie te ich prymitywne mozdzki, to w ogole staliby jak kolki i nie potrafili nawet reka tej sliny sobie obetrzec :O

Gość gość
Jakbym wyszła w spodniach i trampkach bez makijażu, to nikt by się nie patrzyl. O to chodzi, jak nie wiele im trzeba, nawet starym chłopom :D

Gość gość
owszem, gdzie są faceci, którzy patrzą na kobietę jak na rzeczywiście kobietę, a nie zabawkę/kawałek mięsa ?

Gość gość
Są tacy, ale się nie interesują kobietami. Tak jak ja.

Gość gość
czyli co-patrzysz sobie, ale i tak Cię ona nie interesuje ? To po co się patrzysz ?

Gość gość
Kobiet w szpilkach widzę wręcz mnóstwo, wytapetowanych, itp. Nie wzbudzają u mnie tzw ślinotoku, ani żadnych emocji, niczym się nie wyróżniają. A czasem sobie popatrzę na coś, co przykuje moją uwagę, nie koniecznie fajne ciało, ale może twarz, czy specyficzna uroda, to wszystko. Ale seks, związku, w to się bawić już nie chcę.

Gość gość
a ty interesujesz sie wszystkim, co ci sie podoba? nawet tęczą na niebie? jest tyle pieknych kobiet na ulicy, więc mam podchodzic do kazdej i wykazywac zainteresowanie? co za bzdura. człowiek po prostu lubi patrzec na ładne rzeczy i nie musi tego chciec posiadac.

Gość gość
Jest różnica między patrzeniem się na cos, bo się podoba, np. ładny kwiat, czy dom, a slinieniem się do dziewczyn

Gość gość
oczywiście, że nie każdy musi podejść, ale ja uważam, że faceci się tego bardzo boją. Dziwne to jak któryś gapi się co chwile, wręcz pożera wzrokiem a i tak tylko sie pogapi....

Gość gość
moze ci faceci mają żony lub dziewczyny, więc moga sobie tylko popatrzeć.

Gość gość
Śmieszna to jesteś ty autorko, bo chcesz złapać faceta kuszącym ubiorem. Sama nie podejdziesz, nie zaciekawisz swoją osobą, tylko liczysz na szczęście i idziesz na łatwiznę, z myślą, ze jakiś frajer zechce do ciebie zagadać, bo niczym innym nie potrafisz przykuć uwagi.

Dziewczyny, skoro eksponujecie ciało w obcisłych ubraniach, naturalną reakcją jest u mężczyzny "gapienie się", włóżcie worek pokutny, gwarantuję nikt nie zwróci na was uwagi, nawet pies z kulawą nogą.

Gość gość
czym objawia sie slinienie faceta od tego zwykłego patrzenia na coś ładnego?

Gość gość
haha, ma podejść i zaciekawić Cię czym ? gdyby nie była tak ubrana to pewnie nawet byś uwagi nie zwrócił. Bylaby ubrana w dresy i podeszła cię "czyms zaciekawić" to pewnie byś ją wyśmiał. Bo faceci to takie dziwne stworzenia, sami nie wiedzą czego chcą.

Gość gość
To nie ja tu pisze, że powinni do mnie podchodzić ;) bo akurat na to nie narzekam. Po prostu mowie, jakie proste są umysły męskie :D I nie chodze do teatru, żeby poznać chlopaka.

Gość gość
Kobieta może z wyglądu może być przeciętna, może oczarować swoim ciepłem, wrażliwością, dobrem, dobrym sercem, pokorą, delikatnością mężczyznę. Dupą nie oczarujesz, chyba, że na krótką metę.

Gość gość
Sama w teatrze?To pewnie wygladalas na desperatkę a na takie nikt normalny nie leci. A jezeli mialas taki plan ładnie sie ubrac i obserwowac facetow jak sie zachowują, to powiem, ze jestes nawet psychopatką.

Gość gość
No właśnie o to mi chodzi, jakbym wyszła ubrana w workowate ciuchy i z brakiem makijażu, to żaden by się nie patrzył :D

Gość gość
Gdzie ją napisalam, że byłam sama w teatrze??? Wezcie się nauczcie czytać...

Gość gość
mało jest teraz takich, którzy zwracają uwagę na tą wrażliwość, dobre serce, itd....hm, tacy są wyjątkami. Poza tym, żeby móc to pokazać to najpierw trzeba czymś zachęcić, a nie oszukujmy się-każdy najpierw ocenia po wyglądzie ;(

Gość gość
Nastepny temat jaki załozysz, gdy juz ktokolwiek do ciebie podejdzie zagadac, będzie: był miły i uroczy, ale dlaczego nie chcial ode mnie numeru telefonu?

gość dziś No właśnie o to mi chodzi, jakbym wyszła ubrana w workowate ciuchy i z brakiem makijażu, to żaden by się nie patrzył smiech.gif x Ale czym jesteś zdziwiona? Tak to działa, facet jest wzrokowcem. Nie udawaj, że nie jesteś tego świadoma.

Gość gość
Dla mnie jako faceta, chociaż kobiety nie szukam, kobieta powinna być piękna dla mnie, z wyglądu może być zwyczajna, nie wyróżniająca się, przeciętna, ale musiałaby mnie kochać, tak samo jak ja ją, wspierać mnie, w szczęściu, w chorobie, nie wyrzucać jak psa, gdy podwinie mi się ogon, stracę wzrok, czy zachoruję na raka, parkinsona. Dzielenie się obowiązkami, pieniędzmi, o ile kobieta pracuje i mąż, a jak nie, to chociaż gotowanie dla faceta, budowanie relacji, wysiłek z obydwu stron, a nie, że jeden będzie wszystko odwalał.