Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie co mi powiedziała znajoma na to że chce się zabić?

Polecane posty

Gość gość

Nie była to jakaś przyjaciółka ale dobra znajoma, miło się nam gadalo itp ona do mnie tak 'dla mnie możesz sobie nawet wypruć żyły' tacy są właśnie ludzie.

Gość gość
a po co jej to mówisz? Jeśli chcesz to zrób to, ale daj jej święty spokój. Mówisz jej to żeby miała pózniej wyrzuty, że nic nie zrobiła? żeby wzbudzić w niej litość? Jeśli potrzebujesz pomocy to powiedz jej to, a nie zaczynasz prowadzić jakieś gry psychologiczne...Miałes na celu to, że ona zacznie Cię błagać zebyś tego nie robił?

Gość gość
Znajoma mogła wyrazić się oględniej.

Gość gość
Wys/raj się na nią.

Gość gość
I w sumie ma rację, co ją interesuje twoje życie, każdy ma jakieś problemy i musi sobie z nimi radzić sam, a mówiąc o tym głośno starasz się wzbudzić litość i pragniesz zainteresowania... a na to są skuteczniejsze metody niż jakiś szantaż emocjonalny.

Gość gość
a dlaczego chcesz sie zabijać,nie rób tego

Gość gość
Jak wyżej mi też nie chciałoby się błagać Ciebie żebyś się nie zabijał bo to ze miło się gada to wiesz jesteś jednym z wielu nieznaczacych ludzi na ziemi

Gość gość
No dobra ale taki tekst? Bez przesady a to nie było w celu wzbudzenia litości powiedziane tylko informacyjnie więc chyba mogła sobie darować a nie dobijać kogoś. Wg was to jest w porządku?!

Gość gość
nie jest

Gość gość
A dlaczego chcesz to zrobić?

Gość gość
Alez nie chcesz sie zabic, tylko zwrocic na siebie uwage. Gdybys chciala naprawde tak jak czlowiek w desperacji lub depresjo to bys to zrobila. Ale nie, ty trąbisz kolezance, nie udalo sie uzyskac reakcji o ktora ci chodzilo, to trzeba potem jeszcze na publicznym forum. Moze zaplac za spot reklamowy i w radiu oglos. Dziecinna idiotka szukajaca uwagi.

Gość gość
Ja tu opisuje sytuacje sprzed kilkunastu miesięcy teraz nie chce się zabić ale wtedy tak, jednak znalazly się osoby które mi pomogły się pozbierać i ostatecznie tego nie zrobiłem. Po prostu mi się przypomniała ta sytuacja i uważam że niezależnie od niczego to był cios poniżej pasa tym bardziej że ta osoba wiedziała o moich traumatycznych przeżyciach.

Gość gość
Gościu wyżej może się trochę ogarnij.

Gość gość
To było do gościa 03:10 oczywiście ;) Trafiłaś na podłą sukę. To dobrze, że miałaś przy sobie ludzi, którzy Ci pomogli :) przepraszam Cię, ale zasypiam... a nie chcę pisać głupot. Trzymaj się i dobranoc :)

Gość gość
Zaadresuj wypowiedz bo nie wiadomo do kogo piszesz

Gość gość
3.22 Moze wypowiedz sie po polsku, zamiast bełkotac? Umiesz? A skoro sprawa jest przedawniona to tym bardziej chodzi jedynie o zwrocenie uwagi. Kumasz ty bezmózgi cieciu? Ty tępy betonie? Tak rozumiesz?

Gość gość
To nie mój post z 3:22 kretynko.. Tobie już dziękuję za uwagę. Życzę Ci żeby kiedyś ci ktoś tak powiedział jak będziesz potrzebować pomocy.