Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lovelygirl25

Figura do ocennnnnyyy xD

Polecane posty

Ty serio jestes tak ograniczona czy po prostu nie rozumiesz ze forma przekazu wplywa na odbior? Chcesz zebysmy ocenili tylko figure to wstaw czarne zdjecie cienia figury na biale tlo... poki co to jest zdjecie osobniczki w ala dresach w kiepskim oswietleniu na tle meliny

Fajna figurka i gratuluję tak dużego spadku wagi :). Masz szerokie biodra?

Dres to jest odziez sportowa. Prezentuje sylwetke po cwiczeniach wiec chyba adekwatne? Heloou! A na meline nic nie poradze. Ile razy mam powtarzac!? Sorry. Zarabiam 2000 zl na reke miesiecznie i nie stac mnie na kupno mieszkania i wyprowadzke z tej ruiny! Dociera!?

nie tknalbym takiego s****wa jak ty hahahah mnie sie podobaja szczuplutkie laseczki z kraglutkimi bioderkami i plaskim brzuszkiem mmm a nie takie chodzace gowno jak ty brzydalu XD ugly girl hahhaah a co to za plamiska na nogach potworze ?

Dobra phill s********j :) siniak JEDEN a nie plamiska! Wez! Szkoda,ze ty sie tym d***m nie podobasz szczuplutkim tylko masz 21 lat i nadal jestes prawiczkiem. Wstaw zdjecie swojej figury do oceny to pogadamy kto ma lepsze cialo ;)

Gość gość
autorko masz z******te ciało idealne do całowania. Umówisz się na kawe

Bo jak narazie to ja jako kobieta na pewno lepiej sie prezentuje niz ty jako mezczyzna. Sorry. Spojrz w lustro bo jestes z***biscie bezkrytyczny. Powiedzialam,ze masz ladna twarz ale nie obrastaj w piorka. Masz sporo wad o ktorych z grzecznosci nie wspomnialam Moze jestem meliniara bo mieszkam w ruinie i nie stac mnie na hugo bossa ale i tak mam wiecej kultury od ciebie

Gość gość
Jak uzyskac taka figure? Pomoz. to_ja0@onet.eu

Gość gość
boskie masz faceta? ciało mega

Gość gość
Lovelygirl25 dziś atrakcyjne ciało chętnie bym się z tobą umówił na kawe

Nie nie ja sie nie chce z nikim umawiac. Filipa chcialam ale juz rezygnuje. Przesadzil juz. Niech bedzie prawikiem do konca zycia!

Gość gość grzebałem
pozycja do zdjęcia fatalna, i ciało może i fajne, niestety to zdjęcie tego nie pokazuje, może inna pozycja by pomogła

Innego zdjecia nie bedzie. Sorry. Nie chce za duzo do publicznego neta wstawiac bo jeszcze ktos mnie skojarzy a wypisywalam tu takie glupoty,ze wolalabym nie ;)

Gość gość
mi sie tam nic nie podoba ale kazdy ma inny gust ja lubię dziewczyny typu kim kardiasian ale bez tego dupska :D lubie takie kawał babeczki ale u cb to brzuch nie podoba mi sie i pępek

Gość gość
chłopięca figura, mało kobieca, tyle uwagi

bardzo ładna figura! :> zdradzisz swój sekret? chciałabym mieć taką! kupiłam sobie ostatnio bieliznę Alles, przydała by mi się dieta, żeby takie ładne ciuszki nosić. Napisz koniecznie jaką masz dietę ;)