Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polecam sukieneczka cudna

Polecane posty

Gość gość
gość 16.28 jesteś konkurencją? czy co?

Gość gość
To że chce sprzedać sukienkę, to wariatka? jesteś niesamowita w słowach

Gość gość
No

Gość gość
Autorko lecisz z cenami przesyłek masakrycznie, za te chłopięce ubranka 8,30 plus koperta, 12 za cholerę nie będzie

Gość gość
Dobra autorko przestań już sie sama bronic.dałas doopy ktos rozszyfrowal twoj biznes

Gość gość
Nie jestem autorką, staram sie pisać tu obiektywnie stojąc z boku

Gość gość
Tylko szkoda,że ten twój obiektywizm bardziej skłania się ku autorce hahahaaaa. W czwartek wysyłałam jednej pani taki właśnie list i piszę, że wraz z kopertą bąbelkową zapłaciłam 2 zł mniej, ale ty ciągle swoje.

Gość gość
faktycznie:D autorko to w końcu masz syna czy córkę? Jeśli syna to skąd ta suknia u ciebie? :D:D

Gość gość
bliźniaki ma ;)

Gość gość
To gdzie paka ciuchów po córce?:D

Gość gość
to ja autorka- rozwiewam wątpliwości- mam dwie córki:) i siostry męża które kupują dla moich dzieci ubranka w h&m często, zdarza się że chłopięce typowo np. spodenki ogrodniczki h&m czy kapahhl - te z drugiej aukcji. Wiedziałam że jako jedna paczka te ubranka się nie sprzedadzą więc 2 zrobiłam ta z dziewczęcymi już się sprzedała. Sukienkę też dostała moja córcia, miała ją na sobie na święta a potem na Nowy Rok i jeszcze ze 2 razy - przetarta nie jest jak ktoś pisze że z ciuchlandu- podaj proszę adres ciuchlandu gdzie można kupić ciuchy kapahhl z ostatniej kolekcji pójdę pierwsza!!!!

Gość gość
Koperta bąbelkowa to koszt nawet kilku zł (akurat na poczcie nie ma 1 cennika jeśli idzie o koperty). Kilka razy sprzedawałam drobne rzeczy na allegro i jakoś wolę dobrze zapakować produkt niż słac w byle czym i potem się użerać, bo coś się stłucze/porwie. Jak kogoś te 2 zł na kopertę tak razi to jego problem, niech nie kupuje.

Gość gość
paka po córce wczoraj się sprzedała z czego bardzo się cieszę

Gość gość
No właśnie, albo akceptujesz koszty wysyłki, albo nie licytuj, a potem zaniżasz ocenę

Gość gość
dziewczyny w czym wy macie problem no w czym???? sukienka czy ładna czy brzydka nie wiadomo bo rzecz gustu na pewno nie z ciuchlandu i oryginalna przecież widać metki stan bardzo dobry cena okazyjna bo nowa taka jak autorka pisze i sprawdziłam 70 dych kosztuje dziewczyna chce 25 zł więc grosze a wy sie usrałyście o 2,30 na paczce LITOŚCI!!!! jak ktoś się nie zna i całe życie między ciuclandem a bazarem lata to i 25 nie da i o 3 zł na koperte się przyczepi to tak jak ze wszystkim jak ktoś całe życie na bazarze kupuje to da za torebkę 700 zł??? W życiu jeszcze powie ze brzydka

Gość gość
Po co ci kupiły dla córki spodenki chłopięce w dodatku na zimę?:O

Gość gość
17.19- nie kupuję na bazarze, bardzo daleko mi do tego, często robię zakupy przez internet i jak widzę, że ktoś zawyża cenę to rezygnuję z zakupu, bo dlaczego mam dać się oszukiwać? jak chce zarobić te 2,3, to niech doda to do ceny sprzedawanego przedmiotu i to będzie uczciwe, a nie ściemniać na koszcie wysyłki

Gość gość
*zawyża cenę wysyłki oczywiście

Gość gość
Uczepiła się tej przesyłki jak rzep psiego ogna

Gość gość
zapytaj po co kupiły- nie mają swoich dzieci i kupują to co im się spodoba często za małe już dużo za duże itp. I tak jestem wdzięczna że w ogóle i jak moje dzieci wyrosną (teraz młodsza ) to sprzedaję. A te grubsze spodnie to po starszej są

Gość gość
17:19 my nie latamy po bazarach, ale tobie radzimy polecieć z powrotem do szkoły, bo twoja ortografia i interpunkcja zostały gdzieś daaaaaleko w tyle:O Kilka przecinków i kropek mogłoby tyle zmienić........

Gość gość
gość 17.29 ale z Ciebie jędza, wyjątkowa jędza

Gość gość
Bo mówię prawdę?

Gość gość
Nawet jeśli mówisz prawdę, to robisz to z wyjątkowym sarkazmem.

Gość gość
gość dziś Nie piszę konkretnie o tej sukieneczce. No nie ma przesyłki poleconej za 5,50, chyba że przejdzie gabaryt A, w co wątpię Na mojej poczcie zwracają uwagę, jeśli w zwyklej kopercie jest dość grubo, proszą o przepakowanie w babelkową. x co ty p********z, nikt nie każe nikomu przepakowac w kopertę bąbelkową. ja też sprzedaję na allegro, kupuję wielką rolkę papieru do pakowania za 2 zł (starcza na kilka paczek), do tego reklamówka i gotowe. koszt zawyżony.

Gość gość
śmieszą mnie te opisy typu "cudna". dla jednego cudna, dla innego kawał g****a...

Gość gość
I w tej reklamówce wysyłasz jako list czy jako paczka? rozumiem, że reklamówkę owijasz papierem, tak?

Gość gość
gość dziś dziewczyny w czym wy macie problem no w czym???? sukienka czy ładna czy brzydka nie wiadomo bo rzecz gustu na pewno nie z ciuchlandu i oryginalna przecież widać metki stan bardzo dobry cena okazyjna bo nowa taka jak autorka pisze i sprawdziłam 70 dych kosztuje dziewczyna chce 25 zł więc grosze a wy sie usrałyście o 2,30 na paczce LITOŚCI!!!! jak ktoś się nie zna i całe życie między ciuclandem a bazarem lata to i 25 nie da i o 3 zł na koperte się przyczepi to tak jak ze wszystkim jak ktoś całe życie na bazarze kupuje to da za torebkę 700 zł??? W życiu jeszcze powie ze brzydka x autorko, nie ośmieszaj się...

Gość gość
17:36 pisałam w takim samym tonie, jak ta od bazaru

Gość gość
mówisz prawdę - nie przeżywasz temat jak taka kwoka co ma sieczkę w głowie